1400/12/19 1:25
استفاده از ویتامین E به صورت خوراکی بندرت باعث بروز مشکلات می شود اما ممکن است خطر خونریزی را افزایش دهد.
به گزارش افرنگ خبر / در صورتی که دوزهای مناسبی از ویتامین E مصرف شود، می تواند برای بدن ایمن و بی خطر باشد. استفاده از ویتامین E به صورت خوراکی بندرت باعث بروز مشکلات می شود اما از عوارض جانبی مصرف زیاد این ویتامین می توان به موارد زیر اشاره کرد:
تهوع، اسهال، دردهای روده، خستگی، ضعف، سردرد، تاری دید، راش پوستی، اختلال غده جنسی، افزایش میزان کراتین در ادرار
بنابراین در صورت داشتن موارد زیر و قبل از خوردن ویتامین E با پزشک صحبت کنید:
کمبود ویتامین A و K
بیماری چشمی که درآن، شبکیه آسیب دیده است (retinitis pigmentosa)
مشکلات خونریزی
دیابت
سابقه حمله قلبی یا سکته قلبی
سرطان سر و گردن
بیماری کبد
مکمل ویتامین ای ممکن است خطر خونریزی را افزایش دهد. اگر قصد جراحی دارید، دو هفته قبل از جراحی از خوردن ویتامین E خودداری کنید. همچنین اگر می خواهید تحت عمل جراحی قرار بگیرید یا بتازگی عمل باز کردن شریان های مسدودشده را داشته اید و جریان خون در عضله قلبتان احیا شده است (آنژیوپلاستی)، درباره مصرف ویتامین E با پزشک صحبت کنید.
ارسال نظرات