یافتهها نشان میدهند که نوشیدن حداقل چهار فنجان چای در طول روز، خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را در یک دوره زمانی 10 ساله حدود 17 درصد کاهش میدهد.
به گزارش افرنگ خبر /انواع چای حاوی ترکیبات آنتیاکسیدانی، ضدالتهابی و ضدسرطانی هستند. دانشمندان و محققان هم سالهاست که میدانند، مصرف منظم چای طبیعی میتواند مزیتهای مختلفی برای سلامت انسانها داشته باشد اما رابطه بین استفاده از انواع چای و کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 تا به امروز چندان شفاف نبوده است. محققان میگویند که میزان چایی که بهطور منظم مصرف میشود، نقش اصلی را در کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 ایفا میکند و در نتیجه نسبت به عواملی مانند عوامل زیستمحیطی، جنسیتی، سنی و... برتری دارد. درواقع، اثربخشی چایها در جهت مقابله با خطر ابتلا به دیابت نوع 2، فقط با نوشیدن حداقل 4 فنجان چای در طول روز مشخص میشود.
تفاوت اصلی چای اولانگ به نحوه فراوری آن برمیگردد. چای سبز نباید زیاد اکسید شود، درحالی که چای سیاه باید به اندازهای اکسید شود که رنگ سیاه به خود بگیرد اما میزان اکسید شدن چای اولانگ در محدوده متوسط باقی بماند. اگر تا به امروز فقط از چای سیاه استفاده میکردهاید، بهتر است که بخشی از چای مصرفی روزانه تان را به چای سبز و بخشی دیگر را به چای اولانگ اختصاص دهید. با این ترفند ساده اما کاربردی درواقع میتوانید از فواید مختلف همه انواع چای برخوردار شوید و طیف وسیعتری از آنتیاکسیدانها، پلیفنولها و دیگر ترکیبات مفید انواع چای را به بدن برسانید.
ارسال نظرات