یافتههای یک مطالعه تحقیقاتی جدید نشان داد: ترکیبات اسپرسو میتواند با مهارکردن تجمع نوعی پروتئین در مغز، از بیماری آلزایمر جلوگیری کند.
به گزارش افرنگ خبر /نتایج تحقیقات اخیر نشان داد: قهوه میتواند با پیامدهای مفیدی برای برخی بیماریهای عصبی از جمله اختلال آلزایمر، مرتبط باشد. اگرچه علت دقیق ایجاد این بیماری هنوز نامشخص است، تصور میشود که پروتئینی به نام تاو نقش مهمی در شروع و پیشرفت آن، ایفا میکند.
در افراد سالم، پروتئینهای تاو به تثبیت ساختارهای مغز کمک میکنند، اما در موارد خاص، مانند بیماری آلزایمر، این پروتئینها میتوانند در مغز تجمع یابند و مشکلساز شوند.
برخی از محققان پیشنهاد میکنند: جلوگیری از این تجمع، میتواند به کاهش علائم آلزایمر بینجامد.
بر اساس نتایج بهدستآمده، با افزایش غلظت عصاره اسپرسو، تارهای تاو کوتاهتر شدند و ورقههای بزرگتری تشکیل نشد. به گفته محققان، تارهای کوتاه شده برای سلولها غیرسمی هستند و منجر به افزایش تجمع پروتئینهای تاو نشدند.
دانشمندان اظهار داشتند: تحقیقات بیشتری در این زمینه موردنیاز است، بااینحال یافتههای اولیه ما میتوانند راه را برای توسعه و طراحی سایر ترکیبات زیست فعال برای مبارزه با بیماریهای عصبی، از جمله آلزایمر، هموار کنند.
یافتههای تحقیقاتی این مطالعه در مجله Journal of Agricultural and Food Chemistry منتشر شدهاند.
کلید واژه
ارسال نظرات