وی افزود: قطعاً باید دستگاههای متولی در خصوص مدیریت آب، رفع مشکلات، آسیبهای کمبود و حفظ و صیانت از منابع آبی راهکارهای مناسبی به منظور تحقق توسعه پایدار اتخاذ کنند.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان بیان کرد: بخش کشاورزی بیشترین مصرف آب در مقایسه با سایر بخشها را دارد و یکی از مصرفکنندگان اصلی آب در کشور است. باید با برنامه ریزی و راهکارهای مناسب به مدیریت منابع آبی و بهترین روشهای الگوی کشت نیز در بهبود بهرهوری آب در بخش کشاورزی اهمیت داد شود.
جعفری چگنی تصریح کرد: متأسفانه خشکسالی به کشاورزان این استان آسیب وارد کرده و دستگاههای متولی وظیفه دارند خسارتهای کشاورزان را جبران کنند و با درایت و تدبیر هم مطالبات کشاورزان را ادا و هم آب مورد نیاز مردم و صنایع را تأمین کنند.
وی اظهار کرد: اگر برای این بحران خشکسالی و … راهکار مناسبی اتخاذ نشود به بخش کشاورزی، آب شرب مردم و نیز بخش زیست محیطی آسیب و ضررهای جبران ناپذیری میرساند.
جعفری چگنی از دادستانهای عمومی و انقلاب سراسر استان خواست در باب حقوق عامه ضمن نظارت بر عملکرد دستگاههای متولی آب، همکاری لازم را در جهت رفع و کاهش آسیبهای ناشی از کمبود و بحران آب با این دستگاهها داشته باشند.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان در ادامه با انتقاد از ضعف اطلاع رسانی دستگاههای متولی آب در خصوص بحران آب و خشکسالی بیان کرد: برای مدیریت در مصرف آب باید برنامه ریزیی هایی صورت بگیرد و در این زمینه کارگروهی تشکیل و مشکلات پیش روی مسئله کمبود آب را به مردم اطلاع رسانی کند.
در این نشست دادستانهای عمومی و انقلاب سراسر خوزستان به بیان انتقادات، پیشنهادات و دیدگاههای خود پیرامون مدیریت مصرف منابع آبی پرداختند.