استاندار قم با تاکید بر توجه جدی به مشاغل خرد و خانگی گفت: اشتغال خانگی در ثبات و پایداری اقتصادی جامعه از نقش مهم و بسزایی برخوردار میباشد.
به گزارش افرنگ خبر / سید محمدتقی شاهچراغی عصر سهشنبه در نشست با زنان کارآفرین قم در تالار امام جواد (ع) استانداری افزود: شرایط اقتصادی کشور برغم همه ویژگیهایی که دارد، این الزام را به وجود آورده که به بخش اشتغال خانگی و کارگاههای کوچک توجه شود.
وی خاطرنشان کرد: مطابق تجربه جهانی، مشاغل خرد از شاخصهای یک اقتصاد پایدار به شمار میآید.
استاندار قم همچنین با اشاره به ضوابط و مقرراتی که دستگاههای مختلف اجرایی باید در رابطه با اشتغال اعمال کنند بیان داشت: فعالان اقتصادی و کسانی که در حوزه اشتغال زنان فعالیت دارند،کلیه مشکلها و دغدغههای خود را به معاونت هماهنگی امور اقتصادی استان منتقل کنند،تا ظرف مدت یک ماه با تهیه گزارشی از مسائل مطرح شده ، مشکلهای آنان از طریق دستگاهها و نهادهای ذیربط از قبیل سازمان صنعت، معدن، تجارت، ادارهکل تعاون و رفاه اجتماعی و همچنین کمیته امداد امام (ره) و بنیاد برکت مورد پیگیری قرار گیرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم نیز با اشاره به مشکلهای بانوان کارآفرین برای دریافت تسهیلات خاطرنشان کرد: هر یک از کارآفرینان باید بررسی کنند، محصولی که تولید میکنند، مرتبط به کدام یکی از دستگاههای اجرایی میشود.
محسن امیدیان در ادامه با بیان اینکه بیش از ۱۰ دستگاه در استان، متقاضیان را برای گرفتن تسهیلات کارآفرینی به بانکهای عامل معرفی میکنند گفت: به عنوان نمونه اگر محصول تولیدی، مربوط به بخش صنعت یا بهداشت و درمان باشد، باید فقط از سوی صمت یا دانشگاه علوم پزشکی رسیدگی شود.
معاون استاندار قم خطاب به کارآفرینان زن گفت: در صورتی که برای معرفی به بانک، با مشکل یا موانعی مواجه هستید، به دفتر جذب و حمایت از سرمایهگذاری استانداری مراجعه کنید.
۲۵۰۰ طرح اشتغال کمیته امداد قم مختص بانوان است
مدیرکل کمیته امداد امام (ره) قم نیز گفت: از پنج هزار و ۸۰۰ طرح اشتغال کمیته امداد استان، ۲ هزار و ۵۰۰ طرح به بانوان اختصاص دارد.
محسن مسعودیان راد همچنین افزود: کمیته امداد استان کارآفرینانی که نیازمند گرفتن تسهیلات و یا ارائه بحثهای آموزشی باشند را حمایت میکند.
مدیرکل دفتر امور بانوان استانداری قم نیز با بیان اینکه در حوزه زنان عرصههای مختلفی مورد توجه بوده، که یکی از آنها کارآفرینی است گفت: در دولت سیزدهم و از زمانی که فعالیت خود را به عنوان مدیرکل جدید دفتر بانوان استانداری شروع کردهایم، از ۲۰ کارگاه تولیدی زنان کارآفرین در استان بازدید و با فعالیتهایشان آشنا شدیم، تعداد این کارگاهها بیشتر از این است، که بازدیدهای میدانی از آنها همت بیشتری را میطلبد.
زینب عبداللهی افزود: باید مشکلهای زنان کارآفرین استان احصا، و حمایتهای جدیتری نیز صورت گیرد، تا بتوانیم، توانمندی و پتانسیلی که زنان دارند را بیشتر به نمایش بگذاریم و استفاده ببریم.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قم هم ضمن اعلام آمادگی برای صدور مجوز کسب و کار برای بانوان گفت: برای تشکیل شرکتهای تعاونی نیز توانایی راهنماییها و مشاورههای لازم را داریم.
وحید وزیری راد همچنین با بیان اینکه مبلغ تسهیلات پرداختی به مشاغل خانگی از ۲۰۰ میلیون ریال تا ۲۰ میلیارد ریال است تصریح کرد: کسانی که میتوانند وثیقه و تضمین لازم را تامین کنند، ما آماده پرداخت هستیم، روش دریافت خیلی سختگیرانه نیست، بلکه سخاوتمندانه است.
مدیرکل تعاون قم همچنین یادآور شد: نرخ سود این تسهیلات چهار درصد و دوره بازپرداخت آن پنج سال است، و ۲ سال هم تنفس دارد، متقاضیان در صورتی که از نظر بانک مشکلی نداشته باشند، در دریافت این تسهیلات کمک میکنیم.
نشست صمیمی استاندار قم و تعدادی از مدیران اجرایی این استان با بانوان کارآفرین و تولیدکننده محصولهای مختلف از جمله صنایعدستی و کفش برگزار شد، و موضوع تسهیلات و همچنین مشکلهای متعددی که کارآفرینان با آن مواجه هستند، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
بیش از ۱۱ درصد زنان استان قم در فعالیتهای اقتصادی مشارکت دارند.
کلید واژه
ارسال نظرات