استاندار کرمانشاه گفت: حمایت از ایدههای نوآورانه و خلاقانه و ایجاد مشوقهای لازم برای کارآفرینان و سرمایهگذاران میتواند زمینه جهش تولید و توسعه کسب و کارها را فراهم نماید.
به گزارش افرنگ خبر /«هوشنگ بازوند» با حضور در دفتر کانون کارآفرینی استان در جمع اساتید دانشگاهی، صاحب نظران، کارشناسان و کارآفرینان برتر، ایده پردازان و سرمایه گذاران به ضرورت حمایت از ایده های جذاب، ارزش آفرین و بهره مندی از فرصت ها برای کارآفرینی اشاره کرد و اذعان داشت: کارآفرینی نقشی مهم و تأثیر گذار در توسعه و رشد اقتصادی پایدار دارد.
وی افزود: کارآفرینان با شجاعت و قدرت ریسک پذیری بالا در جستجوی فرصتها با خلاقیت و ایده های نوآورانه هستند که در صورت شناخت بازار و نیازسنجی صحیح از مخاطبین می توانند کسب و کارهای قدرتمند را سازماندهی، ساماندهی و ایجاد کنند و قابلیت تطبیق با شرایط متغیر امروز را برای ایجاد اشتغال پایدار داشته باشند.
رفع موانع ذهنی جهش تولید مدنظر حامیان کارآفرینی قرار گیرد
استاندار کرمانشاه حضور اساتید دانشگاهی، صاحب نظران و کارآفرینان برتر را در این کانون بسیار مطلوب ارزیابی کرد و تصریح کرد: این تیم قوی می تواند به عنوان مشاور و تسهیل کننده از ایده ها حمایت و راه موفقیت را کسب و کارها را برای حضور موثر در بازار تسریع ببخشد که البته لازمه این مهم تقویت نهادهای آموزشی برای کارآفرینان و پیش بینی شرایط پیش رو است.
بازوند، ضمن تقدیر از رییس کانون کارآفرینی استان کرمانشاه به لحاظ ایجاد زمینه ای برای حمایت از ایده های نوآورانه گفت: در سالی که به فرمایش مقام معظم رهبری به عنوان «تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها» نامگذاری شده است؛ انتظار داریم علاوه بر رفع مشکلات کسب و کارها به موانع ذهنی و نرم افزاری حوزه جهش تولید نیز توجه ویژه ای شود زیرا خیلی از مشکلات به دلیل عدم توجه و تشویق ایده پردازان و فعالیت های نوآورانه است نه صرفاً تأمین منابع مالی و این مهم باید بررسی و پیگیری شود.
مقام ارشد استان به مشکلات کشور به دلیل تحریم های سخت و تنگناهای اقتصادی اشاره کرد و افزود: برای مقابله با این تحریم ها باید به سمت حمایت از تولید و ایده های نوآورانه برویم تا این فشار حداکثری نظام سلطه که با مقاومت و ایستادگی مردم روبرو شده بی اثر شود.
استفاده از ظرفیت بازار سرمایه برای ایجاد اشتغال
وی با اشاره به روند کاهشی نرخ بیکاری در چهارسال گذشته گفت: برای اشتغالزایی باید بر اساس اسناد توسعه ای و به صورت عملیاتی اقدام موثر داشت و با سخنرانی نمی توان شغل ایجاد کرد.
استاندار کرمانشاه تأکید کرد: ایجاد هر شغل نیازمند حداقل ۲۰۰ میلیون تومان سرمایه گذاری است و در یک اقتصاد بانک محور کاهش چشمگیر نرخ بیکاری امکان پذیر نیست و باید از بازارسرمایه بهره مند شد و از این جریان سیال به نحو مطلوب در حوزه تولید استفاده کرد.
وی جذب سرمایه گذاری را مستلزم درنظرگرفتن مشوق های لازم دانست و گفت: برای ایجاد شغل پایدار باید سرمایه گذاران قوی را جذب کرد و این مهم با لحاظ داشت قابلیت ها و توانمندی های استان باید محقق شود که نیازمند توجه فعالیت های نوآورانه و خلاقانه در کنار توجه کارآفرینان به نیاز بازار و شیوه های نوین فروش محصولات است.
استاندار کرمانشاه در ادامه خاطرنشان ساخت: کانون کارآفرینی می تواند اتاق فکر و مشاوری برای توسعه و پیشرفت استان باشد و بخش خصوصی را حمایت کند، زیرا یکی از دلایل اصلی توسعه مطلوب هر منطقه ای نبود بخش خصوصی قدرتمند است.
بازوند در ادامه از ترویج فرهنگ کارآفرینی در استان سخن گفت و تصریح کرد: کرمانشاه چهره زیبا و سینه ستبر ایران اسلامی است و دارای جذابیت ها و زیبایی ها خاصی به لحاظ تنوع قومی، قبیله ای، آداب، سنن و افتخارات ارزشمندی به مانند مردم مقاوم و شهدای والامقام است که الگوهای رشادت، شجاعت، ازخودگذشتگی و ایثار هستند و این سرزمین ظرفیت های بسیار مطلوبی برای پیشرفت و توسعه دارد.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت بیش از یک هزار واحد تولیدی و صنعتی دارد که بیش از ۳۰ هزار نفر در این واحدها مشغول به کار هستند.
نرخ بیکاری استان کرمانشاه در سال ۹۹ از سوی مرکز آمار ایران، ۱۴.۹درصد اعلام شد.
استان کرمانشاه با وسعت حدود ۲۵ هزار کیلومتر مربع، ۱.۵ درصد از مساحت کل کشور (هفدهمین استان) را به خود اختصاص داده و شامل ۱۴ شهرستان، ۳۵ شهر و ۸۶ دهستان است.
کلید واژه
ارسال نظرات