معاون اول رئیسجمهور درخصوص مباحث مطرح شده درمورد موضوع انتقال پایتخت، گفت: قرار نیست فردا صبح که مردم از خواب بیدار میشوند، پایتخت انتقال یافته باشد، این یک فرایند چندساله است و سازوکار پیچیده است
به گزارش افرنگ خبر /معاون اول رئیس جمهور امروز دوشنبه یکم بهمن ۱۴۰۳ در آیین سیامین سالگرد تاسیس روزنامه ایران، با تاکید بر اینکه در سخنان خود مکران را یکی از گزینههای مد نظر برای انتقال پایتخت عنوان کردیم، گفت: از همه کسانی که نقد کردند تشکر میکنم، چه نقد سازنده، چه نقد صداخفه کن و چه نقدهایی که تشکر کردند، این مسائل باید مطرح شود تا نظرات شنیده شده و تصمیم گیری جدی صورت گیرد.
معاون اول رئیسجمهور با بیان اینکه رسانهها و روزنامهها باید منعکس کننده عملکردها باشند بدون اینکه سمت و سویی داشته باشد، افزود: روزنامه ایران در عین دولتی بودن، مستقل نیز هست، نشریهای که مردم میتوانند به آن دل ببندند که حرف دل آنها را میزند، باید برای کسانی که گامهای اولیه را برداشتند همچون دکتر وردینژاد پایهگذاری خوبی کردند، در طول ۳۰ سال گذشته از خوانندگان دائمی روزنامه ایران بودهام.
عارف تاکید کرد: روزنامه ایران در طول این سالها سعی در القای تفکر خاصی نبوده است، از پشتوانه دولت جایگاه خود را پیدا نکرده است بلکه جایگاه طبیعی خود در رسانهها را یافته است.
ایران ما نیاز به نگاه فرهنگی دارد
وی با اشاره به فراز و فرودهای روزنامه ایران، تاکید کرد: به عنوان یکی از خوانندگان روزنامه باید بگویم که در مقاطعی رغبت نمیکردم این روزنامه را بخوانم، این را موضع سیاسی تلقی نکنید، بلکه موضع خوانندهای است که میخواهم حرف خود را در نشریه ببینم و بخوانم.
معاون اول رئیسجمهور گفت: باید آسیبشناسی ۳۰ ساله نسبت به عملکرد این روزنامه صورت گیرد، نمیخواهیم به گذشته برگردیم، رسانه نمیتواند به عقب بازگردد، در قاموس روزنامه جبران کردن خطاست، نگاه روزنامه ایران باید به آینده باشد، اما آسیب شناسی گذشته موجب میشود که با یک سامان محکم به خطاهای گذشته بازنگردیم که یک وزیر یا دولت بخواهد منویات خود را به روزنامه تحمیل کند.
عارف با بیان اینکه مهمترین شرط رسانه برای انجام ماموریت، استقلال است، اظهار کرد: ایران ما نیاز به نگاه فرهنگی دارد و متاسفانه به دلایلی به اولویت فرهنگی بی اعتنا بودهایم، نگاه هر رسانه و قلمی بیش از هر چیز باید نگاه فرهنگی باشد.
وی، شعار و رهنمود از دور را نادرست دانست و تاکید کرد: با ناترازی مواجه هستیم؛ میشود فرد یا گروهی را مقصر دانست، میتوان نقد کرد، اما راهکار برون رفت از ناترازی چیست؟ ناترازی اقتصادی مشخص است، اما شاید آثار تخریبی ناترازی اجتماعی و فرهنگی در آینده مشخص شود. چقدر موفق شدیم که جوانان را به رسانه جذب کنیم؟ روزنامه ایران باید این رسالت ذاتی را برای خود قائل شود که جوانان را جذب کند.
کلید واژه
ارسال نظرات