وعده سحری در ماه مبارک رمضان و برای تامین انرژی بدن روزهداران از اهمیت زیادی برخوردار است. بنابراین باید نکات تغذیهای را برای داشتن یک وعده سحری سالم مد نظر قرار دهید.
به گزارش افرنگ خبر /بر اساس اعلام وزارت بهداشت، نکات تغذیهای برای داشتن وعده سحری سالم در ادامه میآیند:
– باید توجه کرد که وعده غذایی سبک مانند پلو و خورشت یا حتی سبکتر مانند صبحانه برای سحری مناسب است.
– همچنین در وعده سحری از مقدار مناسبی سبزی و سالاد استفاده شود؛ چراکه سبزی و سالاد علاوه بر داشتن ویتامین، آب مورد نیاز بدن را هم تامین میکنند.
– در وعده سحری از غذای مغذی، اما کم حجم، کم نمک، کم شکر و کم روغن استفاده کنید.
– نوشیدنیهای گازدار، شربتهای خیلی شیرین و چای پر رنگ موجب تشنگی و خشکی دهان و گلو شده و بهتر است که استفاده نشوند.
– غذاهای پر ادویه و پر روغن مانند کتلت و… منجر به تشنگی شده و بهتر است که استفاده نشوند.
– در عین حال از خوابیدن بلافاصله پس از خوردن وعده سحری خودداری کنید.
ارسال نظرات