وزیر بهداشت گفت: جامعه پزشکی همگام با انقلاب پیش رفته و نقطه عطف و افتخار آن، حضور جامعه پزشکی در دوران دفاع مقدس آن هم در خط مقدم جبهه و ارائه خدمات به رزمندگان بوده است.
به گزارش افرنگ خبر /دکتر بهرام عین اللهی در دیدار رییس و مدیران سازمان نظام پزشکی که در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، اظهار داشت: جامعه پزشکی در حال حاضر در قله علوم مختلف قرار دارد اما دست هایی پنهان می خواهند این نقطه قوت را به نقطه ضعف تبدیل کنند. تا قبل از کرونا، شاهد تلاش هایی برای تخریب جایگاه جامعه پزشکی در بین مردم بودیم اما اکثریت آنها خدوم و زحمتکش هستند و درصد بسیار ناچیزی، ممکن است تخلفاتی داشته باشند.
وی افزود: در دوران کرونا که فشار بیش از حدی به نظام سلامت و نیروهای آن وارد شد، حدود 300 شهید مدافع سلامت تقدیم کشور شد که نیمی از آنها پزشک بودند و این نشان داد که جامعه پزشکی از مردم جدا نیست. یکی از رسالت های وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی این است که نقاط مثبت را بگوییم تا انگیزه ای برای تقویت جوانان و افزایش رغبت آنها برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در کشور ایجاد شود.
وزیر بهداشت یادآور شد: منزلت و جایگاه هر قشری از جامعه، توسط خود آنها کاهش یا افزایش می یابد و تلاش همه ما باید تقویت جایگاه و سرمایه اجتماعی جامعه پزشکی باشد. وزارت بهداشت در دوره جدید برنامه عدالت و تعالی نظام سلامت را مدون کرده که در آن اولویت ها و برنامه ها بر اساس زمان بندی مشخص، در نظر گرفته شده است. نباید اجازه دهیم که کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی کاهش یابد.
دکتر عین اللهی خاطرنشان کرد: وضعیت پزشکی ایران در منطقه ممتاز است و باید این جایگاه را حفظ کرده و ارتقا دهیم. خط قرمز ما بی احترامی به جامعه پزشکی است و در این راه برای کاهش مشکلات و دغدغه های جامعه پزشکی برای ارائه خدماتی بهتر به جامعه، نیاز است کارگروه های مشترک بین وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی تشکیل شود.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، دکتر محمد رئیس زاده، رییس کل سازمان نظام پزشکی نیز در این دیدار به اهمیت آزمون رزیدنتی و مشکلات آن بر تثبیت زمان امتحان مطابق با قانون تاکید کرد و گفت : تاخیر در اعلام تعرفه ها و عدم اعلام تعرفه واقعی از سوی بیمه ها بر مبنای بهای تمام شده خدمات، از جمله معضلاتی است که جامعه پزشکی با آن دست به گریبان است و با توجه به هجمه هایی که بر جامعه پزشکی وارد می شود ، همکارانمان همچنان مشغول خدمت رسانی به مردم در شرایط کرونایی بوده و شایسته نیست این همه هجمه به این جامعه وارد شود.
وی همچنین به تعارضات بین رشته ای اشاره کرد و افزود: تنها راه برطرف نمودن این معضلات کمیسیون تعیین صلاحیت های حرفه ای بر اساس ماده واحده مصوب سال 1376 مجلس شورای اسلامی است که جلسات این کمیته در دوره ای متوقف شده و لازم است که دوباره جلسات این کمیته برگزار شود.
وی یاد آور شد: هماهنگی و تعامل مشترک بین سازمان نظام پزشکی و وزارت بهداشت و تشکیل جلسات به فاصله زمانی 3 ماه کمک شایانی به ارتقای خدمات سلامت و پیشگیری از مشکلات مردم در این حوزه می کند.
گفتنی است در این جلسه بر لزوم واقعی شدن تعرفه های خدمات پزشکی و ضرورت تصویب و ابلاغ آن در هیات وزیران، تقویت همکاری های بین بخشی و تشکیل کارگروه های مشترک بین نظام پزشکی و وزارت بهداشت تاکید شد.
ارسال نظرات