وی پیش از این گفته بود که از مجموع حدود ۳۸۰۰ ایرانی زندانی در خارج از کشور، ۲ هزار نفر در زندانهای ترکیه هستند.
دبیر ستاد حقوق بشر اظهار داشت: انتقال محکومان و استرداد مجرمان همواره در دستور کار قرار داشته اما اکنون با قوت بیشتری پیگیری میشود.
غریبآبادی ادامه داد: با توجه به مشکلات زندانیان ایرانی و تراکم جمعیت زندانها در برخی کشورها به اقدامات در این زمینه انتقال محکومان سرعت بیشتری بخشیدیم و جلساتی در داخل با همکاری وزارت دادگستری و مراجع ذیربط برگزار کردیم و درصدد هستیم اقدامات در زمینه تبادل را تقویت کنیم و تا حد ممکن، ایرانیانی که خارج از کشور در زندان به سر میبرند به کشور منتقل کنیم.
دبیر ستاد حقوق بشر اظهار داشت: بخش عمده ایرانیان خارج از کشور که در زندان به سر میبرند محکومان مرتبط با جرایم مواد مخدر هستند بنابراین هموطنان در این زمینه دقت نظر داشته باشند و انتظار ما این است که هموطنان ما در خارج از کشور نیز الگو و مبین فرهنگ ایرانی باشد.
غریب آبادی به هموطنانی که به خارج از کشور سفر میکنند توصیه کرد قوانین و مقررات سایر کشورها را محترم بشمارند.
وی همچنین به ضرورت آگاهیبخشی تاکید کرد و افزود: این موضوع وظیفه دستگاههای مختلف است تا اطلاع رسانی و آموزش کافی به افرادی که میخواهند به سایر کشورها سفر کنند یا مقیم شوند، داشته باشند.
1401/1/14 14:20
معاون امور بین الملل قوه قضاییه با اشاره به تعداد بالای زندانیان ایرانی در زندانهای ترکیه گفت: مذاکره با مقامات این کشور برای انتقال زندانیان انجام شده است.
به گزارش افرنگ خبر / به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، کاظم غریبآبادی با اشاره به رعایت الزامات انتقال محکومان از ترکیه، افزود: مشکلی برای تبادل و تفاهمنامه برای انتقال زندانیان ایرانی از ترکیه نداریم اما باید الزامات انتقال محکومان فراهم شود و از جمله این الزامات مذاکره، اعلام رضایت دستگاه قضائی کشور میزبان و اعلام رضایت فرد زندانی است.
ارسال نظرات