لوبیا خواص متعددی برای سلامتی دارد. از کاهش وزن گرفته تا کاهش ریسک بیماریهای قلبی و عروقی از جمله فواید این حبوبات خوشمزه به شمار میروند.
به گزارش افرنگ خبر /،در ادامه ما به شما ۵ مورد از خواص لوبیا را خواهیم گفت.
۱. کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی: تحقیقات نشان داده است افرادی که حداقل چهار بار در هفته لوبیا مصرف میکنند با احتمال بسیار پایین تری نسبت به دیگران به بیماریهای قلبی دچار میشوند.
بیماری قلبی
۲. کاهش کلسترول خون: کلسترول بالا نقش مهمی در بیماریهای قلبی و سکته دارد. مصرف بالاتر لوبیا میتواند باعث کاهش قابل توجه سطح کلسترول خون شده و در نتیجه خطر بیماری و مرگ را کاهش دهد.
۳. سیر ماندن برای مدت طولانی تر: تحقیقات نشان داده است افرادی که دررژیم غذایی خود لوبیا زیادی مصرف میکنند نسبت به افرادی که گوشت میخورند برای مدت طولانی تری سیر باقی میمانند که در نتیجه میتواند به کاهش وزن کمک کند.
سیر ماندن
۴. کاهش مصرف کالری: بر اساس تحقیقاتی که انجام شده است، افرادی که لوبیا مصرف میکنند به طور کلی کالری کمتری در رژیم غذایی خود مصرف میکنند که در نتیجه باعث میشود وزنشان کاهش یابد.
۵. کاهش خطر ابتلا به پولیپ روده: تحقیقی در سال ۲۰۰۶ نشان داد که افرادی که لوبیای بیشتری مصرف میکنند، کمتر از دیگران در معرض خطر ابتلا به پولیپ روده و همچنین سرطان روده بزرگ قرار میگیرند.
ارسال نظرات