تفاهمنامهای میان سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور و سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری انرژی برق به امضا رسید.
به گزارش افرنگ خبر /معاون وزیر نیرو و رئیس سازمان انرژیهای تجدیدپذیر در ابتدای این جلسه در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر گفت: ما حدود۹۰۰ مگاوات انرژی محصور داریم که این میزان، حدود یک درصد انرژی برقی کشور است و ما باید این میزان را گسترش دهیم؛ چه بسیار کشورهایی هستند که میزان بهرهبرداری از انرژیهای تجدیدپذیر را به ۵۰ درصد رساندهاند.
وی افزود: ما نیز باید در آینده توسعه را به سمت ۱۰ هزار مگاوات طی چهار سال که میزان زیادی نسبت به گذشته است، پیش ببریم که برنامههای آن فراهم و تصویب شد؛ در بودجه ۱۴۰۱ هم دولت، بودجه مورد نظر این فعالیت را پیشنهاد داده است و مقدمات کار انجام شده است.
محمود کمانی ادامه داد: برای انرژی بادی هم منتظر مصوبات هستیم و صنایع بزرگ بسیاری اعلام آمادگی کردهاند که برای احداث نیروگاهها همکاری کنند. این بار در اجرای برنامه تغییراتی ایجاد کردیم و در مدل جدید ابتدا سرمایهگذاران را دعوت کردیم و تفاهمنامهای امضا شد. نکتهای که در این میان وجود دارد، این است که شرکتها محدود هستند و یک سری مجموعههای سرمایهگذاری هستند و با فرد سرمایهگذار مواجه نیستیم که در میانهی کار متوجه شویم فرد سرمایه ندارد.
وی با بیان اینکه ما بر اجرای کار نظارت کامل داریم و اگر مجموعهای نخواهد کار را ادامه دهد، آسیبی نخواهیم دید اظهار کرد: نکته دیگر این است که زمینی که برای احداث نیروگاه تجدیدپذیر انتخاب میشود، باید در مجموعهای باشد که سازمان منابع طبیعی مناسب بودن آن را تایید کند و کاربری دیگری هم نداشته باشد و حداقل آسیب را برای منابع طبیعی داشته باشد و چه بسا محافظت از منابع طبیعی را نیز به همراه داشته باشد.
وی در پایان تصریح کرد: تلاش ما باید در این زمینه باشد که سرمایهگذار کمترین مسیر را طی کند و طی یک سال به نتیجه مطلوب برسد.
ارسال نظرات