وی با اشاره به اینکه نمایش از نوجوانی تا مرگ این شاعر را به تصویر میکشد، عنوان کرد: این نمایش به طور کلی به زندگی فروغ فرخزاد و اشعار و آثار این شاعر میپردازد. نسل امروز جامعه ما حتی با فروغ آشنا نیست و متاسفانه این نسل رشد خود را با تتلوها آغاز کرده و در آینده نزدیک دچار خلا ریشهای در اندیشه خواهند شد که این مساله برای جامعه امروز ما یک سم است.
وی ادامه داد: نسل امروز ما انگار میخواهد با سطحیترین اندیشه کنار بیاید و دروازههای تفکر را روی خود ببندد و این بسیار هولناک است. شاید تنها رسالت من و کمترین کاری که میتوانم، انجام دهم همین کاری باشد که بلد هستم و تلاش کنم مخاطب را بیشتر با فروغ آشنا کنم. حجم خرید کتابهای فروغ فرخزاد با آماری که من در آمل گرفتم در روزهای اجرا و پس از اجرا بیشتر شده بود و این برایم بسیار ارزشمند است از این رو برای آشنایی بیشتر نسل امروز از نوجوانی تا مرگ فروغ فرخزاد و اشعار و آثارش را در قالب یک کلاژ برای تماشاگران ارائه کردم.
این کارگردان مازندرانی درباره پروسه گرفتن اجرا در سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر و اینکه حضور نمایشهای غیرتهرانی در پایتخت معمولاً باب نیست، عنوان کرد: متاسفانه به غیر از جشنواره تئاتر فجر این امکان برای کارگردانهای خارج از تهران وجود ندارد تا آثارشان را در پایتخت به صحنه ببرند نمونهاش هم کارگردان برتر تئاتر فجر از اهواز بود که بابت همین قضیه در اختتامیه جشنواره صحبت کرد.
وی در پایان صحبتهایش یادآور شد: بعد از ۴۰ سال فکر میکنم این اولین بار است که یک اجرا خارج از تهران در تهران و سالن اصلی تئاتر شهر اجرا میشود. سال ۹۷ به دعوت جشنواره تئاتر فجر همین نمایش «خانه سیاه است» را اجرا بردیم و بازخوردهایی بسیار خوبی از مخاطبان گرفتیم. پیشنهاد خود مخاطبان نمایش برای اجرای این اثر در تهران بود که باعث شد به این فکر کنم برای گرفتن اجرا در سالن اصلی باید هر چه زودتر اقدام کنم که در فرایندی سه ساله و رفت و آمدهای بیشمار بنده، بالاخره این اتفاق رقم خورد. خوشبختانه با نظرخواهی که از صاحب نظران و اساتید تئاتر صورت گرفت و با توجه به بازخوردهای خوبی که از اجرای جشنواره گرفته بودیم، مدیران مجموعه تئاترشهر به این نتیجه رسیدند که این نمایش در نوبت اجرای سالن اصلی قرار بگیرد./منبع: مهر