امروز : شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ - 06:49

Afrang Khabar

به گزارش افرنگ خبرمدیرکل دفترحمل و نقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌و نقل جاده‌ای اعلام کرد: تنها کسانی که کارت واکسن داشته باشند یا تست منفی کرونای خود را با مهلت کمتر ۷۲ ساعت ارائه کنند می‌توانند با وسایل حمل‌ونقل عمومی به سفر بروند و نظارت‌ها در شرایط کرونایی کنونی تشدید شده است.

داریوش باقر جوان در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در حال حاضر  اتصال سامانه امید برای همه شرکت‌های حمل و نقل جاده‌ای از این نظر که بتوانند از طریق کد ملی اطلاعات کرونایی مانند وضعیت واکسیناسیون و تست PCR مسافران چک شود، انجام شده و برای برخی جزییات بیشتر زیر ساخت‌ها نیز تکمیل شده‌اند.

وی افزود: ستاد ملی مقابله با کرونا و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیاز به اطلاعات و جزییات بیشتری برای سفرهای جاده‌ای مردم  با وسایل حمل و نقل عمومی، مانند مقصد، مبداء، زمان سفر و ... دارند که برای در جمع‌آوری و ارائه چنین جزییاتی نیز همه زیر ساخت های لازم فراهم شده و آماده اتصال به این سامانه هستیم.

مدیرکل دفترحمل و نقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ادامه داد: در شرایط جدید کشور از نظر شیوع ویروس کرونای امیکرون و قرمز شدن دوباره اکثر شهرهای کشور، نظارت ما و مجموعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پایانه‌های مسافری، محورهای مواصلاتی پایانه ها و ... تشدید شده است و از سوی دیگر اخیرا سفر بدون داشتن کارت واکسن یا نتیجه منفی تست PCR با مدت زمانی کمتر از ۷۲ ساعت غیرقانونی و ممنوع شده است و همین مساله کمک می‌کند که سختگیری بیشتری در این زمینه ایجاد شود.

باقرجوان در پاسخ به سوالی درباره اینکه اگر تخلفی در حوزه رعایت پروتکل‌های بهداشتی در حوزه حمل و نقل جاده‌ای رخ دهد چه برخوردی با آن خواهید کرد، گفت: از سال گذشته تا کنون طبق شیوه نامه های اعلام شده،  ۱۲ هزار و ۶۰۰ تخلف در کمیسیون‌های ماده ۱۱، ۱۲ و ۱۴ ثبت شده است که بر اساس آن برخوردهای متعددی با رانندگان، شرکت های حمل و نقلی و مالکان و صاحبان ناوگان در دستور کار قرار گرفته است و در این راستا بر اساس گزارش های مردمی و نظارت هایی که همکاران در مسیرهای دارند اگر کسی رعایت نکند برخوردهای مختلفی از تذکر کتبی تا لغو مجوز به صورت موقت یا دائمی، توقف وسیله نقلیه و... صورت گرفته است.

وی با تاکید بر اینکه نظارت‌ها و برخوردهای قانونی با متخلفان در حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در شرایط کرونایی کنونی تشدید شده است، اعلام کرد: تا کنون با حدود ۳۰۰ شرکت، راننده و صاحب ناوگان به دلیل تخلف کرونایی برخورد شده است و بقیه ۱۲ هزار و ۳۰۰ پرونده‌ تشکیل شده در انتظار صدور رای نهایی، آغاز جریمه و برخورد و ... هستند. از سوی دیگر پروتکل‌های بهداشتی در دو سال اخیر شیوع ویروس کرونا، سیستم شناوری و شرایط شناوری است و به محض اینکه ستاد مرکزی مقابله با کرونا پروتکلی تصویب و ابلاغ کند آن را به سرعت اجرایی خواهیم کرد.

 

ارسال نظرات

نام

captcha

نظر شما