امروز : جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ - 07:01

Afrang Khabar

1400/10/19 19:1

عضو شورای شهر قم گفت: تفکر موتور محرک خلاقیت است.

تفکر موتور محرک خلاقیت است

به گزارش افرنگ خبر /مصطفی ملایی در جلسه باشگاه تعاون و کارآفرینی که با محوریت تأثیر خلاقیت و نوآوری بر توسعه کسب وکارهای تعاونی به همت اداره‌کل تعاون کار و رفاه اجتماعی قم و جهاددانشگاهی قم برگزار شد، با اشاره به اینکه میزان خلاقیت به ایده‌های افراد مرتبط است، اظهار کرد: خلاقیت به معنای بکارگیری توانایی‌های ذهنبی برای ایجاد فکر و اندیشه نو است و نوآوری عملیاتی نمودن و کاربردی‌سازی این ایده‌ها است.

وی با بیان اینکه اساس کارآفرینی خلاقیت و ایده نو است، مطرح کرد: برای رشد خلاقیت در یک مجموعه باید به اصول مدیریت آشنا باشیم.
عضو شورای اسلامی شهر قم با اشاره به اینکه تفکر موتور محرک خلاقیت است، عنوان کرد: امروز باید خلاقیت و تفکر جمعی را فعال کنیم و لازمه این عمل استفاده از مشارکت سایرین است.
وی با بیان اینکه مدیر باید بستر خلاقیت در محیط کار را رشد دهد، خاطرنشان کرد: از طریق جلسات، کارگروه‌ها، شوراها و کمیته‌ها می‌توان مشارکت میان افراد را به وجود آورد و درپی آن به خلاقیت رسید.
ملایی با اشاره به اینکه لازمه تصمیم‌سازی فضاسازی و نیازشناسی است، تصریح کرد: نیاز صرفا به معنا کمبود نیست بلکه در مواردی نیاز به معنای بهبود و رشد پیدا کردن است.
وی با بیان اینکه برای رسیدن به خلاقیت جمعی باید دغدغه ایجاد کنیم، یادآور شد: باید ذهن کارمند و پرسنل را درگیر کنیم تا بتوانیم به خلاقیت در سازمان برسیم.
این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه باید دائما دنبال چالش باشیم، ابراز کرد: اگر دنبال چالش باشیم می‌شویم حاج قاسم سلیمانی که با دغدغه خاطر وسط میدان قرار می‌گیرد.
وی افزود: امام حسین(ع) نیز با دغدغه اسلام و نماز به سمت کوفه حرکت کرد و آن واقعه کربلا رقم خورد.
ملایی با بیان اینکه در کار گروهی باید ذهن درگیر شود، اظهار داشت: دغدغه منشا تحول است؛ انسان بزرگ بدنبال خلق سوال، انسان متوسط بدنبال حل سوال و انسان متوسط بدنبال فرار از سوال است درنتیجه ابتدا مدیر باید سوال طرح کند تا کارمند بتواند پاسخگو و دغدغه‌مند باشد.
وی با اشاره به اینکه هدفگذاری، تمرکز، سوال، تفکر، خلاقیت، کارآفرینی مراحلی هستند که باید به ترتیب طی شوند، عنوان کرد: سوال عطش و تشنگی ایجاد می‌کند و باید در راستای اهداف مجموعه و تحلیلی باشد.
عضو شورای اسلامی شهر قم با بیان اینکه در طرح سوال، مخاطب نباید به یک نکته خاص محدود شود، مطرح کرد: خداوند در قرآن کریم نیز در موارد بسیار متعددی از مسلمانان سوال پرسیده است.
وی با اشاره به اینکه پدیده سکوت سازمان آفت یک مجموعه است، خاطرنشان کرد: اگر افراد منفعت خود را در منفعت سازمان ببینند و رشد خود را در رشد سازمان ببینند آن‌گاه دیگر شاهد سکوت و بی‌تفاوتی نخواهیم بود.
ملایی با بیان اینکه بازخورد مثبت مدیر نسبت به ایده‌ها تاثیر بسیار بالایی خواهد داشت، تصریح کرد: یکی از نکات دیگر که نیروهای سازمان را فعال می‌کند ایجاد امید و انگیزه است.
وی با اشاره به اینکه فردی که ایده می‌دهد باید احساس امنیت داشته باشد، یادآور شد: نباید ایده‌هایی که خلاف نظر مدیر است با واکنش سریع روبرو شود.

ارسال نظرات

نام

captcha

نظر شما