امروز : سه شنبه ۱ آبان ۱۴۰۳ - 04:47

Afrang Khabar

1400/10/15 16:47

رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان بیان کرد: نظام فنی و حرفه ای در آموزش و پرورش یک زیر نظام نیست بلکه نطام کارآفرینی و اشتغال است و به عنوان سیستم در وزارت آموزش و پرورش تعریف شود.

نظام فنی و حرفه ای، نظام اشتغال

به گزارش افرنگ خبر /مهدی طبیب‌زاده عصر روز ۱۴ دی ماه در آئین تجلیل از خیرین و فعالان اقتصادی مدرسه ساز استان کرمان گفت: مدرسه سازی در راستای وظایف اتاق بازرگانی نیست اما به عنوان مسئولیت اجتماعی خود در این مسیر گام برداشته ایم.

وی سرانه فضای آموزشی استان کرمان را کمتر از میانگین کشوری دانست و اظهار کرد: افراد زیادی با ما همراه شدند تابتوانیم تحولی در مدرسه سازی استان کرمان ایجاد کنیم.

رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان بیان کرد: نظام فنی و حرفه ای در آموزش و پرورش یک زیر نظام نیست بلکه نطام کارآفرینی و اشتغال است و به عنوان سیستم در وزارت آموزش و پرورش تعریف شود.

وی با بیان این مطلب که هر فارغ‌التحصیل دارای مهارت از ۲۲ درصد فرصت شغلی بیشتر برخوردار است و در ادامه با تاکید برآنکه باید به هنرستان ها توجه ویژه شود، اظهار کرد: مرکز استعدادهای فنی و حرفه ای در اتاق بازرگانی طراحی شده است و این مهم را به عنوان پایلوت کشوری انجام دادیم به طوری که بهترین فضای آموزشی استان به این موضوع اختصاص خواهیم داد و از خبرترین اساتید برای طراحی دوره های هنرستان دعوت کرده ایم.

 آدینه زاده رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان کرمان نیز در این آئین گفت: مقام خیرین از سایر انسان ها بالاتر است زیرا آنها از مال خود گذشته اند.

وی با بیان اینکه در کرمان از دیرباز خیرین فعالیت داشته اند، ادامه داد: احداث ۲۰۰ مدرسه، راه اندازی اردوگاه های شهید رجایی و شهید باهنر، ساخت پرورشگاه بانک توکلی، ساخت هزار واحد مسکونی برای محرومین و تبدیل کردن منزل مسکونی خود به مدرسه از جمله اقدامات "عطا احمدی" پدر مدرسه سازی ایران در استان کرمان بوده است.

محمدمهدی زاهدی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه گفت: اگر خیرین نبودن کار آموزش و پرورش راه نمی افتاد.

زاهدی با اشاره به روح بزرگ خیرین ادامه داد: عطا احمدی که پدر مدرسه سازی خانه خود را نیز وقف کرد و در سرایه داری آن مدرسه زندگی می کرد و اجاره آن را نیز پرداخت می کرد.

ارسال نظرات

نام

captcha

نظر شما