وی افزود: نزدیکی به مرزهای کشور امکان تمرکز بر بازارهای هدف گردشگری را برای مناطق آزاد کشور فراهم آورده است و میتواند سبب حرکت یکپارچه و بهرهمندی هدفمند از روابط بینالملل شود.
شالبافیان همچنین تمرکز بر محتواسازی و تولید اقلام تبلیغاتی را نیز یکی دیگر از اقدامات مؤثر در معرفی و شکوفایی ظرفیتهای گردشگری مناطق آزاد کشور خواند و بر تمرکز بیشتر در بخش اطلاعرسانی فضای مجازی متناسب با سلایق و موقعیت بازارهای هدف بینالمللی گردشگری تاکید کرد.
او در ادامه برگزاری مسابقات جامجهانی در کشور قطر را فرصتی ویژه برای منطقه آزاد کیش خواند و سیاستگذاری و برنامهریزی به منظور جذب تماشاگران حاضر در این رویداد مهم بینالمللی را فرصتی غنیمت به شمار آورد.
معاون گردشگری همچنین با اشاره به امکان ایجاد هاب پروازی یا مرکز توزیع پروازها از طریق منطقه آزاد کیش؛ افزود: با انجام پرواز مستقیم از کشورهای مختلف به مناطق آزاد امکان ایجاد هاب پروازی یا مرکز توزیع پروازها به سایر استانها وجود دارد و این امکان نقش مؤثری در توزیع مسافران به سایر استانهای کشور خواهد داشت.
شالبافیان در پایان اظهار کرد: باور داریم که مدیران مناطق آزاد و مدیران کل استانی میتوانند همواره با تعامل دوسویه و همدلانه فرصتهای متمایزی برای توسعه صنعت گردشگری کشور فراهم کنند.
همچنین در این نشست معاونان مناطق آزاد ارس، اروند، انزلی، چابهار، کیش، قشم و ماکو نیز ظرفیتها و چالشهای خود را در حوزه گردشگری از جمله حفظ و نگهداری، مدیریت و بهرهبرداری از آثار ثبت ملی و جهانی و نیز نبود الگوی توسعه و تعیین ارتباط کارکردی جزایر با یکدیگر، مطرح کردند.