امروز : جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ - 05:24

Afrang Khabar

1400/9/30 5:24

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی حمید امیدوار را به عنوان سرپرست پژوهشگاه مواد و انرژی منصوب کرد.

حمید امیدوار سرپرست پژوهشگاه مواد و انرژی شد

به گزارش افرنگ خبر /از وزارت علوم، محمدعلی زلفی‌گل روز  دوشنبه در حکم انتصاب امیدوار بر انجام ماموریت‌های پژوهشگاه مواد و انرژی از جمله  ایفای نقش هدایتی و حمایتی از تمامی دانشمندان، استادان، پژوهشگران، دانشجویان و دانش‌پژوهان رشته‌های مرتبط با مواد و انرژی و بسترسازی نرم افزاری و سخت افزاری برای استفاده از ظرفیت علمی و فناوری و نوآوری استادان پژوهشگران دانشجویان و دانش پژوهان رشته‌های مرتبط با مواد انرژی تاکید شده است.

سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی برای علم و فناوری در حوزه مواد و انرژی،  نیز ایجاد پهنه علم و فناوری استان البرز با محوریت پژوهشگاه مواد انرژی و با هماهنگی شورای عالی علوم تحقیقات و فناوری و وزارت کشور و تکمیل زنجیره علم و فناوری ایده تا محصول و تولید ثروت در حوزه مواد انرژی با ایجاد پژوهشکده فناوریهای ساخت موارد دیگری است که وزیر علوم از آن ها نام برده است.

در ادامه وظایف سرپرست پژوهشگاه انرژی به این موارد اشاره شده است: توجه به حوزه مواد پیشرفته و فرایندهای ساخت نوین و انرژی های تجدیدپذیر با رویکرد اقتصاد مقاومتی، پیشگام شدن در زمینه نیمه هادی‌ها، مواد مرکب مواد زیستی، سرامیک ها، فلزات پیشرفته انرژی های تجدیدپذیر و متغیر و سازه های انرژی در کشور و تلاش در جهت تحقق دیپلماسی علمی و دستیابی به افق‌های جدید علم و فناوری در حوزه های مواد انرژی،

دکتر حمید امیدوار، عضو هیات علمی و دانشیار دانشکده مهندسی مواد و متالورژی گروه آموزشی تولید و سنتز مواد دانشگاه صنعتی امیرکبیر است و تاکنون از وی ۳ عنوان کتاب، ۵۹ مقاله علمی و پژوهشی به زبان فارسی و۸۳ مقاله به زبان انگلیسی منتشر شده است. وی تاکنون ۲۴ اختراع به ثبت رسانده است.
از جمله سمت‌های اجرایی امیدوار می توان به مسئولیت معاونت پژوهشی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و معاونت راهبری و اجرایی سازی اجرای ستاد نقشه جامع علمی کشور اشاره کرد.

وزیر علوم  در نامه جداگانه‌ای، از خدمات "علیرضا خاوندی"، رئیس پیشین پژوهشگاه مواد و انرژی قدردانی کرد.

پژوهشگاه مواد و انرژی یک مرکز علمی پژوهشی است که به طور مستقل و زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در زمینهٔ مواد و انرژی فعالیت می‌کند. و از چهار پژوهشکدهٔ سرامیک، انرژی، نیمه‌هادی­‌ها و فناوری نانو و مواد پیشرفته تشکیل شده‌است که در ۱۲ گروه تخصصی به فعالیت‌های تحقیقاتی در زمینه‌های مرتبط با مواد و انرژی می‌پردازند.

هستهٔ اولیهٔ پژوهشگاه مواد و انرژی در سال ۱۳۴۷ در دانشکدهٔ برق دانشگاه صنعتی شریف شکل گرفت و در سال ۱۳۶۱ هیأت وزیران، انتزاع مرکز را از دانشگاه صنعتی شریف، تصویب و آن را به طور مستقل از واحدهای وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام کرد.

ارسال نظرات

نام

captcha

نظر شما