رشیدیان با اشاره به اینکه اعزام هوایی زائران به عراق از استانهای مختلف ادامه دارد، افزود: تعداد استانهایی که در قالب طرح جدید اعزام زائر به اعتاب مقدسه فعال شده اند بیشتر شده و پیگیر هستیم تا تهیه بلیط از شرکتهای هواپیمایی برای کاروانهای اعزامی از طریق دفاتر زیارتی تسهیل شود.
در این جلسه نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت نیز فعالتر شدن هرچه سریعتر استانها و دفاتر زیارتی در جذب و اعزام زائر را از محورهای مهم در موفقیت طرح جدید سازمان حج و زیارت دانست و تصریح کرد: این سازمان به نحوی برنامه ریزی و عمل کند تا هزینه اضافی به زائر بویژه در موضوع پرواز تحمیل نشود.
حجت الاسلام نواب بر لزوم حفظ شأن، کرامت و امنیت زائران ایرانی تاکید کرد و با توجه به اعزامهایی که در قالب کاروانهای آزاد به عتبات عالیات صورت میگیرد از سازمان حج و زیارت خواست که به وظیفه نظارتی خود در راستای حفظ حقوق زائر عمل کند.
این جلسه با گزارش سیدعلی مرعشی، رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر در خصوص نحوه ارائه خدمات درمانی به زائران در درمانگاههای این مرکز در شهرهای کربلا، نجف و کاظمین ادامه یافت.
همچنین در ادامه اکبر رضایی، معاون حج و عمره و مهران فرشید، مدیرکل دفتر طرح، برنامه، فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی سازمان حج و زیارت در مورد اقدامات و برنامههای این سازمان در مورد حج آینده، عمره و پیگیری طرح حج هوشمند توسط عربستان گزارش دادند.
معاون حج و عمره سازمان حج اظهار کرد: علاوه بر تشکیل کمیسیونهای تخصصی، زمان بندی واکسیناسیون و آموزش نیروها و کارگزاران، اقدامات اولیه برای برگزاری حج آینده در سازمان حج صورت گرفته و در انتظار اعلام برنامه وزارت حج و عمره عربستان هستیم.
رشیدیان نیز تاکید کرد: در صورتی که طرف عربستانی خواستههای جمهوری اسلامی ایران را در خصوص عمره تحقق بخشد امکان اعزام عمره گزاران ایرانی نیز وجود دارد.
بر پایه این گزارش، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت نیز به مسئولان سازمان حج و زیارت توصیه کرد اطلاعات لازم در خصوص حج آینده، نحوه برگزاری عمره و اقدامات عربستان در زمینه حج هوشمند را تهیه کنند و در راستای تغییراتی که در هر حوزه صورت گرفته و یا در حال انجام است برنامه ریزی کنند تا امور به صورت به روز انجام شوند.