این صندوق حمایت هایی از توسعه شرکت های خلاق و فعالان زیست بوم نوآوری بر اساس اولویت های فرهنگی ایرانی و اسلامی به انجام رسانده است.
به گزارش افرنگ خبر /این صندوق با افزایش ضریب نفوذ نوآوری و فناوری در تولید محصولات و خدمات در حوزه صنایع فرهنگی و خلاق، به ایجاد زیرساخت مناسب برای تسهیل فرآیندهای سرمایه گذاری، جذب و هدایت سرمایه و سرمایه گذاران، خدمات مالی در حوزه شرکت های خلاق و صنایع فرهنگی و نوآورانه می انجامد.
از مهمترین اهداف و ماموریت های صندوق پژوهش و فناوری صنایع خلاق می توان به سرمایه گذاری و کمک به توسعه زیرساخت، شبکه ها، فناوری ها، ناشران و توسعه دهندگان بازار و فعالیت های زیرساختی توسعه دهنده زیست بوم صنایع و محصولات خلاق و نوآورانه اشاره کرد.
این صندوق همچنین مجری، کارگزار و همکاری در فرآیندها، خدمات و فعالیت های خدمات مالی، سرمایه گذاری و توسعه ای نهادهای حمایتی، مالی و سرمایه گذاری و فعال در حوزه صنایع خلاق و نوآورانه است.
ارائه خدمات در چهار سرفصل
خدمات این صندوق در چهار سرفصل به شرکت ها ارائه می شود.
خدمات اعتباری و مالی صندوق شامل صدور ضمانت نامه و کارگزاری مالی و سرمایه گذاری شرکت ها و سازمان های دولتی و خصوصی است.
تامین مالی توسط صندوق نیز به صورت هایی چون ارائه تسهیلات، لیزینگ، کارگزاری تسهیلات و جذب و معرفی سرمایه گذار انجام می شود.
صندوق پژوهش و فناوری صنایع خلاق در بحث سرمایه گذاری های خطرپذیر به مشارکت کوتاه مدت، مشارکت در سهام و مشارکت در پروژه یا محصول اختصاص دارد.
این صندوق در بخش مشاوره، شبکه سازی و توسعه کسب و کار، به ارائه خدماتی چون مشاوره تجاری سازی، مشاوره مالی و جذب سرمایه، آموزش و برگزاری رویداد، بازارپردازی و همکاری و شبکه سازی با ذینفعان می پردازد.
صندوق پژوهش و فناوری صنایع خلاق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با توجه به نیاز بسیار کشور در زمینه حمایت و سرمایه گذاری از توسعه صنایع و کسب و کارهای خلاقانه و
نوآورانه، فناوری های نرم و هویت ساز، شیوه های نوین کسب و کار و محصولات فناورانه؛ به استناد ماده ۱۰۰ قانون برنامه سوم و ماده ۴۵ قانون برنامه چهارم توسعه کشور و بر اساس مجوز کارگروه
صندوقهای پژوهش و فناوری غیردولتی در اردیبهشت سال جاری به وجود آمده و به توسعه این حمایت ها در کشور منجر شده است.
ارسال نظرات