شرکتکنندگان حداکثر چهار روز فرصت دارند تا چنانچه نسبت به نتایج آزمون، اعتراضی دارند نسبت به ثبت آن اقدام کنند
به گزارش افرنگ خبر /به نقل از وزارت راه و شهرسازی؛ آقای حامد مانی، همچنین، تیمهای کارشناسی، اعتراضات آزمون ورود به حرفه مهندسان را طی ۲ تا ۳ هفته بررسی میکنند و نتایج اعتراضها به اطلاع شرکتکنندگان میرسد.
گفتنی است، آزمون ورود به حرفه مهندسان پیرو شصت و هشتمین جلسه ستاد کرونا از اردیبهشت به مرداد موکول و آزمون طی روزهای ۱۳ تا ۱۵ مرداد امسال به شکل سراسری برگزار شد.
مانیفر افزود: به منظور کاهش حجم داوطلبان در محل برگزاری آزمون تعداد شهرها از ۶۴ به ۸۶ شهر، تعداد مراکز آزمون از ۱۰۹ دانشگاه به ۱۶۷ دانشگاه و تعداد روزهای برگزاری آزمون از ۲ به ۳ روز افزایش یافت.
وی ادامه داد:همچنین در تمامی حوزههای برگزاری آزمون مردادماه سالجاری، با هماهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ناظران بهداشت حضور داشتند و بر کیفیت بهداشت، نظارت کامل انجام شد.
مدیرکل دفتر مقررات ملی وکنترل ساختمان گفت: داوطلبانی که تست کرونای آنها مثبت شده بود در محلهای جداگانهای آزمون دادند.
مدیرکل دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان، ویژگی این دوره از آزمونها را نسبت به دورههای قبل، افزودن چهار صلاحیت جدید شامل «صلاحیت طرح و اجرای گود، پی و سازه نگهبان» در رشته عمران، «صلاحیت ارزیابی طرح و اجرای بهسازی» در رشته عمران، «اجرای تاسیسات برقی»، «اجرای تاسیسات مکانیکی»، برای تخصصی شدن است.
وی هدف از افزودن چهار صلاحیت جدید را رفتن به سمت تخصصی شدن و ورود تخصصهای جدید به حرفه مهندسی ساختمان و ساخت و ساز عنوان کرد.
آزمون ورود به حرفه مهندسان یکی از بزرگترین آزمونهایی است که در کشور در حال برگزاری است. در این دوره از آزمونها، ۶۴ دفترچه مشتمل بر ۱۶۷۰ سوال طراحی شد.
همچنین بنا بر اعلام دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان، ۲۷۶ هزار نفر ثبت نام کردند که تعداد شرکتکنندگان نسبت به دوره قبل با ۲۰ درصد افزایش در تعداد شرکتکنندگان همراه بود.
ارسال نظرات