امروز : جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ - 05:37

Afrang Khabar

1400/8/17 17:37

برنامه جهانی غذای سازمان ملل متحد از افزایش چشمگیر گرسنگان در جهان ابراز نگرانی کرد.

نگرانی از افزایش چشمگیر گرسنگان در جهان

به گزارش افرنگ خبر / به نقل از خبرگزاری فرانسه، برنامه جهانی ‏‏غذا‏ که از آن به عنوان شاخه کمک غذایی سازمان ‏ملل متحد نام برده می‌شود روز دوشنبه هشدار داد که با افزایش ناامنی غذایی حاد در سراسر جهان، تعداد افرادی که در ۴۳ کشور در آستانه قحطی قرار دارند به ۴۵ میلیون نفر رسیده است.

بر اساس اعلام برنامه جهانی ‏‏غذا که مقر آن در رم است، جهش افراد در معرض گرسنگی حاد از ۴۲ میلیون نفر در آغاز سال به ۴۵ میلیون نفر در حال حاضر، با ارزیابی جدید ناامنی غذایی محرز شده است. زیرا اکنون سه میلیون نفر دیگر در افغانستان با خطر قحطی و گرسنگی مواجه هستند.
دیوید بیزلی، مدیر اجرایی برنامه جهانی غذا در این باره گفت: ده‌ها میلیون نفر در لبه پرتگاه گرسنگی قرار دارند. درگیری ها، تغییرات آب و هوایی و کووید-۱۹ تعداد افراد در معرض قحطی حاد را افزایش داده است.
این مقام برنامه جهانی غذا پس از سفر به افغانستان، جایی که برنامه جهانی غذا به نزدیک به ۲۳ میلیون نفر کمک می‌کند، گفت: آخرین داده‌ها نشان می‌دهد که بیش از ۴۵ میلیون نفر در این کشور در آستانه قحطی قرار دارند.
وی افزود: قیمت سوخت در حال افزایش است، قیمت مواد غذایی به طور سرسام آوری بالا می‌رود، قیمت کود‌ها گران‌تر می‌شوند، همه این‌ها به بحران جدیدی مانند بحران فعلی در افغانستان و همچنین شرایط اضطراری طولانی مدت که در کشور‌هایی مانند یمن و سوریه وجود دارد دامن می‌زند.
هزینه پیشگیری از قحطی در سراسر جهان ۷ میلیارد دلار است که از ۶.۶ میلیارد دلار در ابتدای سال افزایش یافته است، اما باید در نظر گرفت که ساز و کار‌های منابع مالی سنتی بیش از حد مورد استفاده قرار گرفته است و دیگر کشش ندارد.
بر اساس این گزارش، خانواده‌هایی که با ناامنی غذایی حاد مواجه هستند، مجبور به انتخاب‌های ویرانگر، شوهر دادن کودکان زیر سن قانونی، نفرستادن آن‌ها به مدرسه یا تغذیه آن‌ها با ملخ، برگ یا کاکتوس هستند. گزارش‌های مطبوعاتی از افغانستان حاکی از آن است که خانواده‌ها مجبور شده اند فرزندان خود را برای زنده ماندن بفروشند.
بر اساس گزارش برنامه جهانی ‏‏غذا، خشکسالی‌های متعدد در افغانستان همراه با فروپاشی اقتصاد، خانواده‌ها را به شدت تحت تاثیر قرار داده است، در حالی که ۱۲.۴ میلیون نفر در سوریه در تامین وعده غذایی بعدی خود با مشکل مواجه هستند. بر اساس گزارش برنامه جهانی ‏‏غذا، وضعیت قحطی حاد در اتیوپی، هائیتی، سومالی، آنگولا، کنیا و بوروندی مشاهده شده است.

ارسال نظرات

نام

captcha

نظر شما