امام جمعه دیر گفت: مددجویان شهرستان دیر برای اشتغال و کارآفرینی توانمند شوند.
به گزارش افرنگ خبر /حجت الاسلام سیدعلی حسینی در آئین افتتاح مرکز کارآفرینی در شهر بردستان با تبریک هفته وحدت و میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام صادق (ع)، اظهار داشت: در اسلام نسبت به کارآفرینی و داشتن شغل تاکید فراوانی شده است.
وی با بیان اینکه در کمک کردن به افراد باید عزت و کرامت آنها حفظ شود اضافه کرد: امروز کارآفرینی در رأس همه نیکوکاریها است، ادامه داد: توانمندسازی و ایجاد اشتغال برای مددجویان در اولویت قرار داشته باشد.
حسینی گفت: راه اندازی این مرکز کارآفرینی هم احیای صنایع قدیمی است و هم اینکه افرادی از این طریق ارتزاق میکنند.
تقویت صنایع دستی در دیر
معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری شهرستان دیر گفت: در حوزه مسکن تا دهه فجر50 واحد مسکونی به مددجویان تحویل داده میشود که هشت واحد آن در شهر بردستان است.
مجتبی اژدرنیا افزود: در بخش اشتغال از ظرفیت صنایع دستی استقبال میکنیم.
وی با بیان اینکه پیگیریهایی برای اختصاص مکان مناسب آموزش صنایع دستی انجام گرفته است، یادآور شد: کارآموزان باید حمایت شوند تا پس از فراگیری آموزشهای لازم بتوانند شغلی داشته باشند.
معاون برنامه ریزی و امور هماهنگی عمرانی فرمانداری شهرستان دیر عنوان کرد: در آبان ماه سال جاری نمایشگاهی در پارس جنوبی برگزار میشود که انتظار داریم کارآفرینان شهرستان حضور فعالی داشته باشند.
حمایت از کارآفرینان
بخشدار مرکزی شهرستان دیر با اشاره به پتانسیل بالای گسترش صنایع دستی در شهرستان، گفت: با حمایت از کارآفرینان بویژه در زمینه صنایع دستی میتوان به معیشت خانوادهها کمک کرد.
مهین اندخش افزود: خوشبختانه بانوان استقبال خوبی از کلاسهای صنایع دستی و فراگیری این هنر داشتهاند.
گسترش کارآفرینی مددجویان
رئیس کمیته امداد شهرستان دیر گفت: توانمندسازی خانوادههای از تأکیدات مقام معظم رهبری و اصلی بسیار مهم است که در برنامه کاری کمیته امداد قرار دارد.
سیدعلی حسینی افزود: مجوز این مرکز کارآفرینی از تهران گرفته شده تا در مبادی قانونی باشد. بیش از 100 زن سرپرست خانوار تحت پوشش کمیته امداد در این مرکز کارآفرینی مشغول بکار هستند.
حسینی با بیان اینکه هزینههای آموزش زنان سرپرست خانوار توسط کمیته امداد پرداخت میشود، افزود: پس از فراگیری آموزشهای لازم، کمیته امداد نسبت به پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به کارآموزان اقدام میکند.
رئیس کمیته امداد شهرستان دیر تاکید کرد: نیاز است فضای مناسبی در اختیار این مرکز قرار گیرد چرا که از تمام مناطق شهرستان برای آموزش به این مکان مراجعه میکنند.
وی ابراز کرد: در صورت مهیا شدن شدن مکان مناسب این قول را میدهیم فعالیتهای این مرکز گسترش یابد و افرادی بیشتر آموزش ببینند.
عاشوری گفت: در سال 98 با 18 مربی در سه رشته مختلف صنایع دستی شروع بکار کردیم. در سال جاری با همکاری کمیته امداد مجوز راهبر شغلی و مرکز کارآفرینی و نیکوکاری گرفتهایم.
وی ادامه داد: تاکنون نزدیک به 100 مددجوی کمیته امداد در این مرکز آموزش دیدهاند و تولیدات آنها نیز در همین مرکز بفروش میرسد.
عاشوری، کوچک و نامناسب بودن فضای فعلی را عمده مشکل این مرکز دانست و یادآور شد: نیازمند مکانی کارگاهی برای آموزش افراد هستیم.
کلید واژه
ارسال نظرات