سرپرست سازمان تأمین اجتماعی گفت: تأثیر اجرای طرح نسخه الکترونیک را از منظر دریافتکنندگان خدمات بررسی میکنیم و این طرح را با هدف تسهیل و ارتقای خدمات درمانی تکمیل میکنیم.
به گزارش افرنگ خبر /میرهاشم موسوی در جلسه شورای معاونین سازمان تأمین اجتماعی اظهار داشت: نسخه الکترونیک زمینهساز ایجاد تحول در عرصه سلامت کشور است و در اهمیت و ضرورت این طرح بزرگ تردیدی وجود ندارد.
وی با تقدیر از زحمات همه افرادی که برای توسعه نسخه الکترونیک تلاش کردهاند، تسهیلگری و فرآیند زدایی را از مبانی اصلی ایجاد تحول در سازمان تأمین اجتماعی برشمرد و گفت: رمز موفقیت نسخه الکترونیک توجه به همین اصول است و باید در سایر حوزههای فعالیت نیز به نحوی تسهیلگری و فرآیند زدایی در داخل سازمان تأمین اجتماعی و همچنین برای بیرون از سازمان پیگیری شود.
وی با تأکید بر اینکه فناوری اطلاعات پیشران تحول در سازمان تأمین اجتماعی است، گفت: باید زمینههای پیشرانی فناوری اطلاعات را نیز فراهم کنیم و در گامهای بعدی توسعه نسخه الکترونیک، ابتدا باید ظرفیت این حوزه را ارتقا دهیم.
سرپرست سازمان تأمین اجتماعی برونسپاری را از رویکردهای مهم این سازمان در حوزه فناوری اطلاعات عنوان کرد و گفت: ضمن رعایت ملاحظات امنیتی باید برون سپاری خدمات حوزه فناوری اطلاعات را مورد توجه قرار دهیم و با شناسایی دقیق مسائل برای رفع ایرادات اقدام کنیم و به رویکرد توسعهای توجه داشته باشیم.
موسوی ادامه داد: نسخه الکترونیک در نهایت باید منجر به ایجاد پرونده الکترونیک شود. رویکرد ما حذف کامل نسخ کاغذی است. در حوزههای دیگر حاکمیتی نیز هرجا که نیازمند همکاری باشد، پیگیری میکنیم و از ظرفیتهای قانونی برای پیشبرد این برنامه نیز استفاده خواهیم کرد.
اعضای شورای معاونین سازمان تأمین اجتماعی نیز در این جلسه به بیان دیدگاههای خود پرداختند. در این جلسه دکتر امیرعباس منوچهری، معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی گزارش جامعی از روند اجرای طرح نسخه الکترونیک ارائه کرد.
ارسال نظرات