رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور گفت: اینکه استان بوشهر بهعنوان پایتخت قرآنی کشور معرفی شده است بسیار ارزشمند است، چراکه این استان در این حوزه از ظرفیتهای قابل توجهی برخوردار است.
به گزارش افرنگ خبر / حجت الاسلام محمد قمی پیش از ظهر امروز در نشست شورای فرهنگ عمومی بوشهر اظهار داشت: استان بوشهر اقدامات بسیار ارزشمندی را در حوزه فرهنگی کشور انجام داده است و توقعاتی که دارد اصلاً ناروا نیست و نیازمند حمایت است.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور گفت: اینکه استان بوشهر بهعنوان پایتخت قرآنی کشور معرفیشده است بسیار ارزشمند است، چراکه این استان در این حوزه از ظرفیتهای قابل توجهی برخوردار است.
حجت الاسلام قمی افزود: جدیتر گرفتن مدیریت مردمی مساجد و اهتمام بیشتر جامعه روحانیت به ساختار، قدرتمندتر از گذشته باید برسد و ارتقا یابد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان داشت: به خاطر غنای فرهنگی که در دستگاههای فرهنگی استان بوشهر وجود دارد، اتاق وضعیت فرهنگی در استان بوشهر تشکیل شود و مسائل، چالشها و نیازها دنبال شود.
آیتالله غلامعلی صفایی بوشهری در این نشست اظهار داشت: بوشهر بهعنوان پایتخت قرآنی در کشور معرفیشده است و این موضوع یک افتخار بزرگ برای استان است.
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر ادامه داد: در خصوص پایتخت قرآنی اقدامات زیادی در استان بوشهر انجامشده اما انتظار میرود کمیتهها با سرعت بالاتری کارها را جلو ببرند.
وی افزود: با توجه به نزدیک شدن به اول مهر و بازگشایی فضای آموزشی استان بهطورجدی در صحنه حضور پیدا کنید و اقدامات جدی را انجام دهید.
نماینده ولیفقیه در استان و امامجمعه بوشهر در خصوص فعالیتهای روحانیون در عرصههای فرهنگی خاطرنشان کرد: روحانیون مرتبط باید با مساجد نشست های ماهیانه برگزار کنند و نیازها و مشکلات آنها را پیدا کرده و در سریعترین زمان ممکن رفع کنند.
وی تعداد مساجد استان را یکهزار و ۷۵۰ مسجد عنوان کرد و ادامه داد: هر سه ماه، ۵۰ مسجد نمونه و الگوی استان بوشهر انتخاب شود و سالانه ۲۰۰ مسجد نمونه بر اساس شاخصها انتخاب و معرفی شود.
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر با بیان اینکه برنامه ویژه در خصوص قرآن و اقامه نماز در آموزشوپرورش باید تدوین شود، بیان داشت: به مساجد در عرصههای فرهنگی بسیار بها بدهید و مسجد را یک اصل در کار خود قرار دهید.
ارسال نظرات