امروز : چهارشنبه ۲ آبان ۱۴۰۳ - 03:04

Afrang Khabar

1400/6/13 3:4

سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی استفاده از ظرفیت‌های اقتصادی و همچنین دیپلماسی اقتصادی را در بهبود شرایط زندگی مردم استان سیستان و بلوچستان بسیار موثر دانست.

قابلیت‌های سیستان و بلوچستان برای صادارت غیر نفتی

به گزارش افرنگ خبر /آقای علی خضریان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما به سفر اخیر رئیس جمهور به استان سیستان و بلوچستان اشاره کرد و گفت: اعضای هیات دولت باید شرایط مردمی را حفظ کنند و نباید به بهانه این‌که برخی از مردم فلان رویکرد را پوپولیستی یا عوامانه می‌بینند از حضور بین مردم و دیدار رو‌در‌رو با آن‌ها دوری کرد.

سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس تصریح کرد: اساسا این رویه که مقامات مسؤول صرفا پشت اتاق‌های دربسته مدیریتی بنشیند و به اسم کار نخبگانی عمل کردن از حضور در بین مردم خودداری کنند اشتباه است و همین رویه‌ها باعث می‌شود که مسؤولان از مردم دور باشند.
وی ادامه داد: زمانی حضور در بین مردم موثر خواهد بود که این جامعه ثمرات عملی و عینی این رفتار را ببیند. هر کدام از مسؤولان در جایگاه اجرایی، تقنینی و نظارتی جزو وظایفشان است که در بین مردم باشند و با جامعه معاشرت همیشگی داشته باشند و از این منظر، سفر استانی آقای رئیس جمهور به استان سیستان و بلوچستان و دیدار مردمی با اهالی این استان را می‌توان به‌عنوان یک اقدام مثبت تلقی کرد.
خضریان افزود: هیچ کس این انتظار را ندارد که با یک سفر استانی بتوان بر همه مشکلات فائق آمد و آن را حل کرد، اما با این وصف برای مشکلات موجود می‌توان برنامه‌ریزی کرد.
سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس اظهار داشت: شاید کمترین ثمره این دیدار‌ها این باشد که برخی مشکلات با حضور رئیس جمهور و اعضای هیات دولت در کوتاه مدت حل شود و برای برخی مشکلات هم می‌توان در دوره‌های میان مدت و بلند مدت برنامه‌ریزی و زمان‌بندی و نسبت به حل این مشکلات اقدام کرد.
وی به معضلات مردم استان سیستان و بلوچستان اشاره و خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات موجود در این استان، کپرنشینی است که در بازدیدی که سال گذشته همراه تعدادی از نمایندگان از این استان داشتیم این موضوع با بنیاد مسکن صحبت شد و این بنیاد هم به مساله ورود پیدا کرد و البته هنوز مساله کپرنشینی به طور کلی رفع نشده، اما با حضور رئیس جمهور امید است که در آن تسریع شود.
خضریان مشکل آب آشامیدنی و تامین آب شیرین را یکی دیگر از مشکلات استان دانست و تصریح کرد: امیدواریم که موضوع انتقال آب دریای آزاد و همچنین آب شیرین‌کن‌ها و خط لوله‌ای که می‌تواند مساله کمبود آب سیستان و بلوچستان را رفع کند در قالب برنامه‌ریزی مشخص و معینی که مسؤولان انجام می‌دهند هر چه زودتر برطرف شود تا آلامی بر درد‌های مردم این استان باشد.
سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس استفاده از ظرفیت‌های اقتصادی و همچنین دیپلماسی اقتصادی را در بهبود شرایط زندگی مردم استان سیستان و بلوچستان بسیار موثر دانست و گفت: در سفری که سال گذشته به منطقه مرزی ایران و پاکستان داشتم به خوبی قابل لمس بود که به‌راحتی می‌توان زمینه صادرات غیرنفتی از ایران به پاکستان را فراهم کرد. بازار پاکستان آمادگی خوبی برای ورود اجناس ما دارد. از سوی دیگر برخورداری از آب‌های آزاد هم زمینه صید ماهی و صادرات آن را برای مردم منطقه فراهم می‌آورد. از قابلیت‌های دیگر استان امکان کشت پنبه در منطقه ایرانشهر با وجود کارخانه بزرگ بافت بلوچ است که می‌تواند زمینه صادرات اقلام نساجی را برای ما فراهم کند.

ارسال نظرات

نام

captcha

نظر شما