مدیر پروژه نسخه الکترونیک سازمان تامین اجتماعی گفت: در حال حاضر روزانه ۶۰۰ هزار نسخه به صورت الکترونیکی از سوی پزشکان ثبت میشود.
به گزارش افرنگ خبر /حمیدرضا صفی خانی در نشست مجازی نگاهی به راهبردهای سازمان تأمین اجتماعی در حوزه سلامت و نسخه الکترونیک گفت: روند صدور نسخه الکترونیکی در پاییز سال گذشته نسبت به تابستان همان سال ۴۰۰ درصد رشد داشت و زمستان نیز نسبت به پاییز سال ۹۹، ۱۷۵ درصد رشد داشته است. همچنین تراکنشهای نسخه الکترونیک نیز از رشد بسیار بالایی برخوردار بوده است.
مدیر پروژه نسخه الکترونیک سازمان تأمین اجتماعی گفت: در سال گذشته روزانه ۳۸۰ هزار نسخه الکترونیک صادر میشد اما در حال حاضر روزانه ۶۰۰ هزار نسخه الکترونیک از سوی پزشکان و مراکز طرف قرارداد و مراکز ملکی سازمان تأمین اجتماعی صادر میشود.
وی با اشاره به اینکه روند پیشرفت نسخه الکترونیک بسیار خوب بوده است، ادامه داد: مهمترین عامل پیشرفت، مشارکت پزشکان، داروخانهها، آزمایشگاهها و همکاران ما بوده است.
صفی خانی با اشاره به اینکه به تازگی نیز مراکز سطح یک ارائه خدمات سلامت در روستاها به سامانه اصلی نسخه الکترونیک متصل شده اند به طوری که در مازندران طرح پزشک خانواده به صورت الکترونیک و صدور نسخه الکترونیک اجرایی میشود و کارکرد پزشک خانواده در سیستم الکترونیک مطرح میشود.
وی همچنین در مورد الکترونیکی شدن اسناد بیمارستانها نیز گفت: حجم اسناد بیمارستانی هر بیمار ۶۸ برگ بود که با الکترونیکی شدن آن صرفه جویی در برگه است که باعث راحتی کار بیمار و پزشک شده است.
صفی خانی تصریح کرد: طی سه ماه آینده همه بیمارستانهایی که با تأمین اجتماعی قرارداد دارند و همچنین تا پایان اردیبهشت ماه تمامی بیمارستانهای ملکی سازمان تأمین اجتماعی با سیستم الکترونیک و نسخه نویسی الکترونیک فعالیت خواهند کرد.
وی همچنین با اشاره به اینکه با اجرای این طرح سوابق درمانی بیمه شدگان یک جا ثبت میشود گفت: افراد میتوانند با مراجعه به این سیستم سوابق درمانی خود را مشاهده کنند.
صفی خانی به سامانه ۱۴۲۰ اشاره کرد و افزود: این سامانه برای رفع مشکلات بیمه شدگان راه اندازی شده است و به نسبت روزهای اول اجرای نسخه الکترونیک بسیاری از تماسها و مشکلات کمتر شده است.
مدیر پروژه نسخه الکترونیک سازمان تأمین اجتماعی با تاکید بر اینکه روند استحقاق سنجی الکترونیک طی سال گذشته رشت داشته است گفت: بیش از ۲۴ هزار و ۷۰۰ مرکز طرف قرارداد و ۱۵ هزار و ۵۸۰ مرکز غیرطرف قرارداد نسبت به نسخه نویسی الکترونیک اقدام کردند و در حال حاضر ۹۹.۳ درصد در مراکز ملکی نسخ به صورت الکترونیک ثبت میشود به طوری که در اسفندماه ۴ میلیون نسخه الکترونیکی ثبت شد اما در حال حاضر روزانه ۶۰۰ هزار نسخه ثبت میشود.
کلید واژه
ارسال نظرات