امروز : جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ - 01:59

Afrang Khabar

1402/4/19 13:59

رئیس سازمان دامپزشکی کشور هشدار داد: بر اساس آمار وزارت بهداشت و درمان تاکنون ۲۸ نفر به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده اند که سه نفر از آنان فوت کردند؛ بنابراین انتظار می‌رود هموطنان نکات بهداشتی را ر

افزایش موارد ابتلا به تب کریمه کنگو به ۲۸ مورد و فوت ۳ نفر

به گزارش افرنگ خبر /وحید صالحی افزود: هرچند شرایط تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو (مشترک بین انسان و دام) در کشور مهیا شده، اما رعایت اصول بهداشتی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

رییس سازمان دامپزشکی کشور گفت: این بیماری با رعایت اصول بهداشتی مذکور شامل حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام‌ها و سمپاشی و ضدعفونی اماکن دامی طبق نظر دامپزشکی، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن (نظیر چشم و دهان) با ترشحات و خون دام آلوده، خودداری از کشتار دام در محل های غیرمجاز، تهیه گوشت مورد نیاز از محل های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی، نگهداری گوشت تازه دام به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۲ تا چهار درجه سانتیگراد (دمای یخچال)، روش‌های حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک) و اجتناب از خوردن جگر خام ونیم پخته قابل کنترل است.

وی تصریح کرد: ویروس در برابر حرارت حساس است، بنابراین پختن گوشت باعث از بین رفتن آن می شود.

وحید صالحی خاطر نشان کرد: تولیدکنندگان و افرادی که در کشتارگاه‌ها و مراکز بسته‌بندی کار می‌کنند، در صورت ایجاد هرگونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، به سرعت به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند.

 

ارسال نظرات

نام

captcha

نظر شما