امروز : جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ - 07:24

Afrang Khabar

1402/2/18 19:24

سازمان دامپزشکی کشور با صدور اطلاعیه‌ای از ابتلای یک نفر به بیماری تب کریمه کنگو خبر داد و بر لزوم رعایت دستورالعمل های بهداشتی توسط مردم تأکید کرد.

ابتلای یک نفر به تب کریمه کنگو

به گزارش افرنگ خبر /، سازمان دامپزشکی کشور در اطلاعیه ای آورده است: بر اساس آمار وزارت بهداشت و درمان تاکنون یک نفر به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده، بنابراین انتظار می‌رود هموطنان نکات بهداشتی را رعایت کنند. با توجه به اینکه شرایط تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو (مشترک بین انسان و دام) در کشور مهیا شده است، اما رعایت اصول بهداشتی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.


این بیماری با رعایت اصول بهداشتی مذکور شامل حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام‌ها و سمپاشی و ضدعفونی اماکن دامی طبق نظر دامپزشکی، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، خودداری از تماس غشا‌های مخاطی بدن (نظیر چشم و دهان) با ترشحات و خون دام آلوده، خودداری از کشتار دام در محل‌های غیرمجاز، تهیه گوشت مورد نیاز از محل‌های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی، نگهداری گوشت تازه دام به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در در مای ۲ تا ۴ درجه سانتیگراد. (دمای یخچال)، روش‌های حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک)، اجتناب از خوردن جگر خام ونیم پخته قابل کنترل است.

بر اساس این گزارش، ویروس در برابر حرارت حساس است بنابراین پختن گوشت باعث از بین رفتن آن می‌شود.

تولیدکنندگان و افرادی که در کشتارگاه‌ها و مراکز بسته‌بندی کار می‌کنند، در صورت ایجاد هرگونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، سریعا به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند.

ارسال نظرات

نام

captcha

نظر شما