جدیدترین تحقیقات از ارتباط رژیم غذایی حاوی حاوی ادویه با فلفل قرمز با افزایش خطر زوال عقل خبر می دهد.
به گزارش افرنگ خبر /براساس تحقیقات جدید، افرادی که بیش از ۵۰ گرم فلفل در روز مصرف میکنند، دو برابر میزان کاهش حافظه و مشکلات فکری را تجربه خواهند کرد. کاهش حافظه برای افرادی که لاغر هستند و فلفل قرمز مصرف میکنند، بیشتر است.
این درحالیست که پیش از این خبرها حاکی از ارتباط غذاهای تند با عمر طولانی، کاهش فشار خون و سایر فوائد است.
دکتر "زومین شی" محقق این تحقیق گفت: در مطالعات قبلی ما مشخص شد که مصرف فلفل قرمز برای وزن بدن و فشار خون مفید است با این حال، در این مطالعه، ما اثرات نامطلوبی بر شناخت در میان سالمندان پیدا کردیم.
این مطالعه شامل بیش از ۴۰۰۰ بزرگسال چینی بود که طی ۱۵ سال تحت نظر قرار گرفتند.
غذاهای تند شامل فلفل چیلی تازه و خشک بود و فلفل سیاه یا فلفل دلمهای در این تحقیق بررسی نشد.
دکتر شی گفت: فلفل قرمز یکی از پرمصرفترین ادویهها در جهان به ویژه در آسیا در مقایسه با کشورهای اروپایی محبوب است.
ماده فعال فلفل، کپسایسین است که در هنگام مصرف یا تماس با هر بافتی احساس سوزش ایجاد میکند. کپسایسین با کاهش وزن مرتبط است زیرا تصور میشود که متابولیسم را تسریع میکند و کاهش چربی را افزایش میدهد.
ارسال نظرات