امروز : سه شنبه ۱ آبان ۱۴۰۳ - 03:13

Afrang Khabar

1401/10/19 15:13

انگلیس در نخستین اقدام فضایی با کمک امریکا نخستین ماهواره از خاک این کشور را قرار است امشب و با بیش از دو ماه تاخیر از زمان قبلی اعلام پرتاب از منطقه کورنوال در جنوب غرب این کشور، به فضا منتقل می‌شود.

نخستین ماهواره از انگلیس به فضا منتقل می‌شود

به گزارش افرنگ خبر /انگلیس در نخستین اقدام فضایی با کمک امریکا نخستین ماهواره از خاک این کشور را قرار است امشب و با بیش از دو ماه تاخیر از زمان قبلی اعلام پرتاب از منطقه کورنوال (Cornwall) در جنوب غرب این کشور، به فضا منتقل می‌شود.

به نقل از رسانه‌های انگلیس، یک جت بوئینگ ۷۴۷-۴۰۰ با نام "دختر کیهانی" (Cosmic Girl) که برای انتقال ماهواره آماده شده، قرار است راکتی ۷۰ تنی را به سمت فضا رها سازد. ۲۵ هزار نفر از اهالی ساکن اطراف محل پرواز جت حامل راکت، این مراسم را تماشا خواهند کرد.
قرار است جت "دختر کیهانی"، راکت حامل ماهواره را به ارتفاع ۳۵ هزار پایی برساند تا در منطقه‌ای در جنوب ایرلند، به سمت فضا رها شود. سپس راکت ماهواره بر که "لانچر وان" (LauncherOne) نام دارد، ۹ ماهواره را به فضا منتقل خواهد ساخت.
به نوشته دیلی میل، این ماهواره‌ها که اندازه شان از جعبه کفش تا ماشین لباسشویی است، برای مقاصدی همچون پیشگیری از ماهیگیری غیرقانونی، قاچاق و دزدی دریایی مورد استفاده قرار خواهند گرفت. اما خبر‌هایی که اواخر تابستان منتشر شد حکایت از ان داشت که وزارت دفاع انگلیس با بهره گیری از حسگر‌های دقیق در دو ماهواره، زمین و اقیانوس‌ها را زیر نظر بگیرد.
اعلام شد شرکت ویرجین، متعلق به ریچارد برانسون (Richard Branson)، میلیاردر انگلیسی این عملیات را اجرا می‌کند. به علت ناپداری هوا، زمان دقیق عملیات پرتاب معلوم نیست و این پرواز، علاوه بر پخش زنده بر روی شبکه‌های تلویزیونی انگلیس، بر روی یوتیوب نیز نمایش داده خواهد شد. دیلی میل نوشت لحظه روشن شدت راکت لانچر وان، علاوه بر ایرلند، در صورت مساعد بودن هوا، در کشور‌های اسپانیا، پرتغال و فرانسه نیز قابل مشاهده خواهد بود.
راکت موسوم به لانچر وان (LauncherOne) که بیش از ۲۱ متر طول دارد از یک هواپیمای جت بزرگ جدا خواهد شد وقرار است انگلیس را وارد مسابقه فضایی کند.
به نوشته دیلی میل، پس از کشور‌های روسیه، آمریکا، ژاپن، فرانسه، چین، هند، اسرائیل و ایران، کره شمالی و کره جنوبی، اکنون انگلیس به عنوان یازدهمین کشور در صدد است وارد فضا شود.

ارسال نظرات

نام

captcha

نظر شما