یافتههای جدید محققان نشان میدهد، مصرف برخی میوهها میتواند منجر به کنترل فشار خون شود و این موضوع حتی از کاهش مصرف نمک نیز تاثیرگذارتر است.
به گزارش افرنگ خبر /مطالعات پژوهشگران نشان میدهد، مصرف میوههایی همچون موز و مرکبات میتواند منجر به کاهش قابل توجه فشارخون شود. این میوهها سرشار از پتاسیم بوده و تحقیقات آن را با کاهش فشار خون مرتبط دانسته است. در این میان انار نیز سطوح بالاتری از پتاسیم نسبت به موز دارد.
گفتنی است، این نتایج حاصل تجزیه و تحلیل اطلاعات ۳۳۰۳ نفر فرد داوطلب است که دارای مشکلات قلبی و عروقی بوده و توسط مرکز مطالعه قلب دالاس انجام شده است.
نتایج این مطالعات نشان داد؛ سطوح بالاتر پتاسیم در ادرار به شدت با کاهش فشار خون مرتبط است. در گزارش نهایی این مطالعه عنوان شده است، هر چه میزان پتاسیم در رژیم غذایی کمتر باشد، میزان پتاسیم در ادرار کاهش پیدا کرده و در نتیجه فشار خون بالاتر میرود و این تأثیر حتی قویتر از تأثیر سدیم بر فشار خون است.
این مطالعه شامل درصد بالایی از آفریقایی – آمریکاییها بود که کمترین میزان پتاسیم را در رژیم غذایی خود مصرف میکردند.
بر این اساس توصیه میشود کسانی که نگران فشار خون خود هستند باید در کنار کاهش مصرف سدیم (نمک)، غذاهایی بخورند که حاوی سطوح بالایی از پتاسیم باشد. غذاهای پر پتاسیم شامل میوههایی مانند موز، مرکبات و سبزیجات هستند.
شرح کامل این مطالعات در مجله تخصصی Clinical Journal of the American Society of Nephrology منتشر شده است.
ارسال نظرات