موسسه ویروس شناسی روبرت کخ موارد ابتلا به آنفلوانزا را در آلمان ۹.۵ میلیون نفر تخمین زد.
به گزارش افرنگ خبر /از برلین بر اساس گزارش موسسه روبرت کخ، موج ابتلا به آنفلوانزا در آلمان نشان میدهد که شدت گسترش این ویروس از سالهای گذشته فراتر رفته و تعداد مراجعه به پزشک تنها در یک هفته حدود دو میلیون نفر است.
در میان مراجعان به مراکز درمانی با علائم حاد تنفسی بیماران مبتلا به آنفلوانزا بیشترین سهم را دارد و کرونا سهم کمتری را به خود اختصاص داده است.
ابتلا به آنفلوانزا باعث افزایش مرخصیهای استعلاجی در محلهای کار شده به طوریکه این مرخصیها نسبت به سه سال گذشته افزایش یافته است.
ابتلای معلمان و دانش آموزان در مدارس نیز به گونه ایست که پیش از این هرگز به این گستردگی سابقه نداشته است.
بر اساس گزارش موسسه روبرت کخ تختهای مراقبتهای ویژه در بیمارستانها نیز به طور فزایندهای به بیماران حاد تنفسی اختصاص داده شده است و از حدود ۲۰ هزار و ۳۱۲ تخت مراقبتهای ویژه، در حال حاضر تنها ۲ هزار و ۴۶ تخت آزاد وجود دارد.
بیشتر عفونتها در مهد کودکها و مدارس شناسایی و شایعترین موارد هم در گروه سنی پنج تا نه سال و پس از آن یک تا چهار سال دیده شده است.
بالاترین مقام بهداشتی در ایالت بایرن آلمان واکسیناسیون علیه آنفلوانزا را خواستار شد.
کلاوس هولچک گفت: واکسیناسیون فقط در مورد گروههای در معرض خطر صدق نمیکند و همه باید با پزشک در مورد منطقی بودن واکسیناسیون علیه آنفلوانزا صحبت کنند، زیرا این بیماری جدیست و نباید آنرا ساده گرفت.
بر اساس گزارش موسسه روبرت کخ، موج آنفلوانزا در آخرین هفته از ماه اکتبر / اوایل آبان ماه شروع شد و این در حالیست که در سالهای قبل از کرونا، تعداد آنفلوانزا معمولاً در ژانویه افزایش مییافت و موج آن پس از سه تا چهار ماه، فروکش میکرد.
این موسسه در چند هفته گذشته تاکید کرده است که سیر عفونتهای آنفلوانزا قابل پیش بینی نیست.
کارشناسان میگویند این واقعیت که اقدامات بهداشتی کرونا - مانند پوشیدن ماسک و حفظ فاصله - دیگر در بسیاری از مکانها رعایت نمیشود، میتواند موج سرایت آنفلوانزا را تحریک کند.
مانند کرونا، بسیاری از کارشناسان واکسیناسیون را موثرترین راه حل در برابر آنفلوانزا میدانند.
سابین ویکر، پزشک بیمارستان دانشگاه فرانکفورت گفت: اینکه آلمان تا کی فصل آنفلوانزا را پشت سر خواهد گذاشت، در درجه اول به میزان واکسیناسیون بستگی دارد، ولی با تاسف این موضوع در گروههای پر خطر بسیار کمتر رعایت میشود.
تزریق واکسن آنفلوانزا به افراد بالای ۶۰ سال، زنان باردار، افراد مبتلا به بیماریهای مزمن، سالمندان و افراد در معرض خطر شغلی توصیه میشود.
ارسال نظرات