آلودگیهای محیطی در هوا، مهمترین عامل خطر در بروز بیماریهای تنفسی، ریوی، آسم، پوستی، چشمی و سرطان بوده و به مرور زمان میتوانند باعث آلزایمر و پارکینسون شوند.
![مصرف این دسته از مواد غذایی در روزهای آلوده فراموش نشود](/content/imgcache/185568/image_450_340.jpg)
به گزارش افرنگ خبر /منبع آلودگی از حجم کوچک مثل خاکستر سیگار تا حجم بزرگ مثل سوخت ماشینها و فعالیتهای صنعتی را در برمیگیرد. این ذرات آلوده به مرور زمان باعث بروز بیماریهای تنفسی، ریوی و سرطان میشوند. آلودگی محیطی با بیشتر مرگ و میرها ارتباط مستقیم دارد.
در زیر گروه شیر و لبنیات هرم غذایی توضیح داده شده است:
گروه شیر و لبنیات: شامل شیر و فرآوردههای آن مانند ماست، پنیر، کشک، بستنی و دوغ است. این گروه دارای کلسیم، پروتئین، فسفر، ویتامین B۱۲ و B۲ و سایر مواد مغذی بوده و بهترین منبع تامین کننده کلسیم هستند که برای رشد و استحکام استخوان و دندان ضروری است.
میزان توصیه شده مصرف روزانه لبنیات بین دو تا سه واحد است.
یک واحد از این گروه برابر است با یک لیوان شیر یا ماست کم چرب (کمتر از ۲.۵ درصد) یا ۴۵ تا ۶۰ گرم پنیر معمولی معادل یک و نیم قوطی کبریت یا یک چهارم لیوان کشک یا دو لیوان دوغ یا یک و نیم لیوان بستنی پاستوریزه.
باید توجه کرد که یک لیوان شیر کم چرب ۲۴۰ سی سی شامل ۱۰۲ کیلو کالری انرژی، ۸ گرم پروتئین، ۱۲ گرم کربوهیدرات، ۱۳ گرم قند، ۲ گرم چربی و حاوی منیزیم، پتاسیم، فسفر، کلسیم و ویتامین دی، B۱۲ و B۲ است.
کلید واژه
![Alternate Text](/Resource/images/%da%af%db%8c%da%af%db%8c%d8%b1.png)
ارسال نظرات