امروز : جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ - 10:28

Afrang Khabar

1401/9/3 22:28

رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار گفت: تاثیر ناآرامی‌های اخیر قطعی اینترنت بود که ارتباط با واردکنندگان خشکبار و آجیل کشور را از بین برد و باعث از دست رفتن بازار‌های صادراتی خواهد شد.

قطعی اینترنت باعث از دست رفتن بازار‌های صادراتی می‌شود

به گزارش افرنگ خبر /رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار گفت: اغتشاشات و ناآرامی‌ها اخیر سبب مشکلاتی برای فروشندگان شد، ولی تاثیر این ناآرامی‌ها قطعی اینترنت بود که ارتباط با واردکنندگان خشکبار و آجیل کشور را از بین برد و باعث از دست رفتن بازار‌های صادراتی خواهد شد.

علیرضا ارزانی در خصوص آخرین وضعیت بازار آجیل و خشکبار اظهار داشت: فروشندگان آجیل و خشکبار همچون گذشته محصولات خود را در بازار به فروش می‌رسانند.
وی افزود: تولید خشکبار در کشورمان با کاهش ۴۰ درصدی به دلیل شرایط اقلیمی و آب هوایی روبرو شده و خشکسالی امان تولیدکنندگان این محصولات را بریده است.
رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار گفت: طبیعتاً صادرات پسته و سایر محصولات آجیلی و خشکبار نیز به همین میزان با کاهش روبرو بوده است، هر چند که کاهش تولید هزینه‌های سربار تولیدکنندگان را نیز به شدت افزایش داده است.
ارزانی تصریح کرد: بازار جهانی پسته در وضعیت فعلی در اختیار آمریکا و ایران است، ولی با خشکسالی به وجود آمده توان رقابت کمتری با این کشور داریم و این امر به بازار آسیب رسانده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: اغتشاشات و ناآرامی‌ها اخیر سبب مشکلاتی برای فروشندگان بازار شد، ولی مهم‌ترین تاثیر این ناآرامی‌ها قطعی اینترنت بود که ارتباط با واردکنندگان خشکبار و آجیل کشور را از بین برد و از این لحاظ می‌توان گفت اعضای صنف دچار زیان و از دست رفتن بازار‌های صادراتی شدند.
رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار گفت: نابسامانی‌ها بازار ارز نیز یکی دیگر از مشکلاتی است که تولیدکنندگان و صادرکنندگان با آن دست و پنجه نرم می‌کنند.
همچنین، رئیس کمیسیون گردشگری و کسب‌وکار‌های وابسته اتاق ایران با اشاره به تداوم فیلترینگ و محدودیت‌های اینترنت گفت: صنعت گردشگری صنعتی فراگیر و میان بخشی است و ازآنجاکه به شدت به تبلیغات و معرفی جاذبه‌های مختلف توریستی، صنایع دستی و ... وابسته است در جریان محدودیت‌های اینترنت، آسیب زیادی متحمل شده است.
علی‌اکبر عبدالملکی ادامه داد: به هرحال بخش بزرگی از تعاملات فعالان حوزه گردشگری و صنایع مرتبط با آن از جمله تبلیغات، هنر، ورزش و ... در دو پلتفرم واتساپ و به ویژه اینستاگرام در جریان بود. فعالان این حوزه بعد از فیلترینگ تلگرام به این دو اپلیکیشن رجوع کرده بودند و در این سال‌ها خودشان را با این شرایط وفق داده بودند. اما متأسفانه باز هم با اعمال محدودیت‌های جدید کسب‌وکار آن‌ها با تهدید جدی مواجه شده است.
او افزود: به عنوان مثال برای صدور بلیت هواپیما و یا ارسال مدارک، محدودیت‌های اینترنت و کاهش سرعت ما را با مشکل مواجه کرده است. به علاوه ما با ایرلاین‌های خارجی در ارتباطیم و برای گرفتن یک بلیت از سایت‌های خارجی باید از فیلترشکن استفاده کنیم که به همین دلیل آن سایت خارجی ما را به عنوان هکر شناسایی می‌کند و دسترسی ما را قطع می‌کند.
عبدالملکی با اشاره به برخی راه‌حل‌های ارائه‌شده از سوی مسئولین بیان کرد: می‌گویند پیام‌رسان‌ها و پلتفرم‌های داخلی را جایگزین انواع خارجی آن کنید. اما سؤال این است که وقتی مردم آن‌طور که باید به این پیام‌رسان‌ها و پلتفرم‌های داخلی اعتماد ندارند ما چگونه می‌توانیم از آن‌ها استفاده کنیم. به علاوه مگر این پلتفرم‌ها داخلی اساساً ظرفیت استفاده تعداد زیاد از کاربران را دارد؟!
او تأکید کرد: نکته دیگر اینکه ارتباط امری دو سویه است و ما نمی‌توانیم دور خودمان دیوار بکشیم. وقتی کاربران خارجی امکان استفاده از پلتفرم‌های داخلی ما را ندارند و یا اصلاً اعتمادی به استفاده از آن‌ها ندارند چطور می‌خواهیم با توریست‌های دیگر کشور‌ها در ارتباط باشیم.
عبدالملکی با بیان آنکه مسئولین باید پیش از اینکه صنعت گردشگری بیش از این آسیب ببیند تصمیمی بگیرند، گفت: آیا با ادامه این وضع صنعت گردشگری می‌تواند رشدی داشته باشد؟ این صنعت بعد از بلای کرونا، تازه در حال برخاستن و جان گرفتن بود که حالا با بلای قطعی اینترنت و مشکلات داخلی مواجه شده است.

ارسال نظرات

نام

captcha

نظر شما