امروز : جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ - 09:33

Afrang Khabar

1401/8/27 9:33

انگور سرشار از ویتامین، مواد معدنی و آنتی اکسیدان بوده و همچنین مملو از آب است که می‌تواند به هیدراته نگه داشتن شما کمک کند.

10 فایده خوردن انگور

به گزارش افرنگ خبر / به نقل از کلولند کلینیک، از آنجایی که انگور منبع عالی ویتامین C است، می‌تواند به سیستم ایمنی بدن شما کمک کند تا در برابر عفونت‌های باکتریایی و ویروسی مانند عفونت‌های مخمری مبارزه کند.

 
از سرطان جلوگیری می‌کند
انگور سرشار از آنتی اکسیدان است و می‌تواند به مبارزه با رادیکال‌های آزاد که مولکول‌هایی هستند که می‌توانند به سلول‌ها آسیب برسانند و ممکن است منجر به سرطان شوند، کمک کند. انگور همچنین دارای آنتی اکسیدانی به نام رسوراترول است که می‌تواند با کاهش التهاب و جلوگیری از رشد سلول‌های سرطانی از سرطان محافظت کند. انگور همچنین حاوی کاتچین، کورستین و آنتوسیانین است، آنتی اکسیدان‌های دیگری که ممکن است ترکیبی قدرتمند در برابر سرطان باشند.
 
فشار خون را کاهش می‌دهد
دیمارینو می‌گوید: انگور سدیم بسیار کمی دارد. به خوبی در یک برنامه غذایی کم سدیم قرار می‌گیرد که به کاهش فشار خون کمک می‌کند. انگور سرشار از پتاسیم نیز هست که می‌تواند به تعادل فشار خون نیز کمک کند. اگر مقدار کمی پتاسیم مصرف می‌کنید، ممکن است خطر ابتلا به فشار خون بالا را افزایش دهید.
 
در برابر بیماری‌های قلبی محافظت می‌کند
رزوراترول نه تنها می‌تواند به پیشگیری از سرطان کمک کند. همچنین نشان داده شده است که به محافظت در برابر بیماری قلبی کمک می‌کند.
 
یک مطالعه نشان می‌دهد کسانی که رژیم‌های غذایی آن‌ها پتاسیم بیشتری نسبت به سدیم داشت، نسبت به افرادی که پتاسیم زیادی در رژیم غذایی خود نداشتند، کمتر در معرض ابتلا به بیماری قلبی بودند.
 
کلسترول بالا را کاهش می‌دهد
فیبر زیاد در انگور آن را گزینه خوبی برای کمک به کاهش کلسترول بالا می‌کند. این کلسترول وارد جریان خون شما می‌شود و کل کلسترول را از بدن به کبد می‌برد و در آنجا پردازش می‌شود. در یک مطالعه بر روی افراد مبتلا به کلسترول بالا، کسانی که به مدت هشت هفته سه فنجان انگور قرمز در روز مصرف کردند، کلسترول تام و کلسترول بد (LDL) کمتری داشتند.
 
در برابر دیابت محافظت می‌کند
انگور دارای شاخص گلیسمی پایینی است، به این معنی که قند خون شما را افزایش نمی‌دهد.
 
در واقع، مطالعات نشان می‌دهد که مواد مغذی موجود در انگور می‌تواند سطح قند خون را کاهش دهد و ممکن است حساسیت به انسولین را افزایش دهد، که می‌تواند به بدن شما در استفاده از گلوکز کمک کند.
 
به حفظ سلامت مغز کمک می‌کند
همه چیز وابسته به رسوراترول است که از طرق مختلف برای بدن مفید است. آنتی اکسیدان قوی به کاهش استرس اکسیداتیو کمک می‌کند، که می‌تواند تأثیر مثبتی بر مغز شما داشته باشد. در مورد بیماری پارکینسون و بیماری آلزایمر فکر کنید، این‌ها می‌توانند نشانه‌های استرس اکسیداتیو باشند، که رزوراترول می‌تواند به کاهش احتمال بروز این بیماری‌ها کمک کند.
 
اگرچه یک مطالعه پتانسیل آنتی اکسیدان را در پیشگیری از اختلالات شناختی نشان می‌دهد، هنوز باید تحقیقاتی روی انسان‌ها انجام شود تا به درستی بفهمیم که آیا این آنتی اکسیدان مفید است یا خیر.
 
سلامت استخوان‌ها را بهبود می‌بخشد
به دلیل وجود ویتامین K و مواد معدنی مانند کلسیم، منیزیم و پتاسیم، خوردن انگور می‌تواند به حفظ استخوان‌های قوی کمک کند.
 
در حالی که همه این مواد مغذی برای سلامت استخوان مهم هستند، مطالعات بیشتری برای درک کامل اینکه چگونه انگور می‌تواند به سلامت استخوان کمک کند، مورد نیاز است.
 
روند پیری را کند می‌کند
اگر به دنبال مبارزه با گذر زمان هستید، انگور می‌تواند به جوان ماندن شما کمک کند. رسوراترول (دوباره آن آنتی اکسیدان قوی) ژن SirT۱ را تحریک می‌کند که با تأثیر بر ساختار سلولی و محافظت از سلول‌ها با طول عمر بیشتر مرتبط است.
خواب را بهبود می‌بخشد
آیا برای داشتن یک خواب راحت شبانه مشکل دارید؟ انگور می‌تواند به شما برای داشتن خواب راحت و عمیق کمک کند.
 
انگور مقداری ملاتونین در خود دارد؛ بنابراین یک میان وعده عصرانه عالی است. کالری زیادی ندارد و به طور بالقوه می‌تواند به شما کمک کند به خواب بروید.
 
مهم‌ترین چیز برای خوردن انگور این است که نزدیک‌ترین گزینه به شکل طبیعی آن را انتخاب کنید؛ بنابراین به جای نوشیدن آب انگور یا خوردن کشمش، انگور فرآوری نشده شکلی است که بیشترین مواد مغذی را دریافت خواهید کرد.
 
شما قطعاً می‌توانید با خوردن انگور دو تا سه بار در هفته از فواید آن بهره‌مند شوید. معمولا در تمام طول سال در دسترس هستند و می‌توانند یک میان وعده عالی باشند.

 

کلید واژه

Alternate Text

ارسال نظرات

نام

captcha

نظر شما