1401/8/24 0:39
گروهی از کارشناسان دانشگاه منچستر به رهبری امیر کشمیری، محقق ایرانی مشغول توسعه فناوری نوینی هستند تا از زباله هیدروژن را به شیوهای کارآمد بازیافت کنند.
به گزارش افرنگ خبر /دانشمندان از دولت بودجه دریافت کرده و مشغول همکاری با شرکت «پاورهاوس انرژی پی ال سی» هستند تا هیدروژن را برای مصرف به عنوان یک سوخت پاک بازیافت کنند.
شرکت انگلیسی «پاورهاوس انرژی پی ال سی» در حوزه فراوری زبالههای غیرقابل بازیافت فعالیت میکند.
طبق قرارداد مذکور با تکیه بر تجربه «پاورهاوس انرژی» در حوزه فراوری سوخت و تحقیقات تیم کشمیری در دینامیک مایعات و تحلیل ترموشیمیایی، یک روش ارزان قیمت جداسازی هیدروژن ابداع میشود.
بنا بر اعلام « اینترستینگ انجینرینگ» ، فناوری جدید به عنوان دستاوردی در فراوری گرمایشی پیشرفته معرفی شده است که میتواند هیدروژن را در زبالههای غیرقابل بازیافت احیا کند.
پل امت مدیر ارشد عملیاتی و مدیر ارشد اجرایی در پاورهاوس انرژی میگوید: چنین ابداعی پتانسیل غلبه بر هزینههای کلان که عامل بازدارنده مهمی برای استخراج هیدروژن از Syngas (گاز سنتزی) است را دارد. Syngas ترکیبی هیدروژن محور است که میتوان از آن به عنوان سوخت در فناوریهای نسل جدید حرارتی استفاده کرد.
شیوه پیشنهادی برای جداسازی هیدروژن پتانسیل کاهش هزینههای پروژه تا ۱۷.۵ درصد یا بیش از ۴۰۰ میلیون پوند را برای ۵۹ واحد دارد.
به گفته کشمیری تولید انرژی پاک از هیدروژن نقش مهمی در اجلاس تغییرات آب و هوایی COP ۲۷ دارد که در شرم الشیخ برگزار میشود. تولید و ذخیره هیدروژن با کربن اندک یکی از موضوعات کلیدی در اجلاس COP ۲۷ است.
چنانچه این تحقیق موفقیت آمیز باشد، کمک بزرگی به اهداف انگلیس برای کاهش انتشار گازهای گلخانه میکند و از سوی دیگر در مقایسه با روشهای فعلی احیای هیدروژن، هزینهها را کاهش میدهد.
فناوری جدید علاوه بر آنکه حافظ محیط زیستتر و ارزانتر است، یک دارایی مهم به حساب میآید که به تامین انرژی این کشور کمک میکند.
ارسال نظرات