وی با بیان اینکه از سال ۹۸ تا ۱۴۰۰ به دلیل شیوع بیماری کرونا برگزاری مراسم و برنامههای ویژه روز تهران تا حدودی محدود شده بود، افزود: اما امسال نخستین سالی است که مدیریت شهری اقدام به برگزاری برنامههای متنوع گردشگری و تهران شناسی و حضور گسترده در شبکههای مجازی کرده است.
رئیس ستاد گردشگری شهر تهران اجرای برنامههای مشارکتی را بخش دیگری از اقدامات انجام شده در هفته تهران دانست و گفت: برگزاری نمایشگاه شرکتهای دانش بنیان، خلاق و استارت آپ، اعلام آمادگی در واگذاری عمارت مستوفی الممالک از سوی شرکت پست به شهرداری تهران، مشارکت در برگزاری هفته گردشگری و تهران در مجموعه فرهنگی عباس آباد با حضور وزرای گردشگری و میراث فرهنگی و ارتباطات و فناوری، شرکت در اولین کارگروه گردشگری استان تهران با حضور استاندار و مدیران ارشد استان و ارائه پیشنهاد تدوین نخستین سند جامع گردشگری تهران و توجه به مسیر گردشگری کن و قرار گرفتن این مباحث در یک مصوبه نیز انجام شد.
رئیس ستاد گردشگری شهر تهران با اشاره به همزمانی هفته تهران با هفته گردشگری، ادامه داد: امسال تور تهران گردی برای شرکت کنندگان همایش شهید الدور که از کشور لبنان، عراق و برزیل بودند، برگزار شد. همچنین تور ویژه هنرمندان تاجیکستانی که شامل دانشجویان و وزیر فرهنگ این کشور میشد نیز برگزار شده است.
وی با اشاره به اینکه در جریان این تور جاذبههای گردشگری تهران برای وزیر فرهنگ تاجیکستان قابل توجه بود، یادآور شد: همچنین پیشنهاد شد تا هفته فرهنگی تهران در کشور تاجیکستان برگزار شود.
کاظمی با اشاره به تور ویژه مدیران و مسئولان مدیریت شهری شیراز در هفته تهران بیان کرد: از دیگر اقدامات انجام شده در هفته تهران میتوان به چاپ کتاب «سر در مقدس» ویژه کتیبهای در سر در حرم شاه عبدالعظیم حسنی (ع)، چاپ نشریه روایت تهران قصه طرشت تا سعادت آباد، تدوین قصه کودک و نوجوان، قصه ورزش و تفریح، قصه ویلا و تدوین کتاب غذاها، شیرینی جات و نوشیدنیهای محلی شهر تهران اشاره کرد.
وی در ادامه با اشاره به اقدامات در این زمینه در شبکههای مجازی تاکید کرد: رونمایی از گاه شمار بلدیه و شهرداری تهران به صورت پی دی اف در یکصد سال گذشته و رونمایی از ۸ کلیپ از جاذبههای گردشگری تهران نیز در این هفته به صورت گسترده انجام شده است.