پویش هدیه اسباب بازی همزمان با عید غدیر و در پی نماهنگی با نوای رضا هلالی و محمدحسین پویانفر رقم خورد که در مجموع 20 هزار اسباببازی جمع شد و در سالروز شهادت حضرت رقیه(س) به دست کودکان نیازمند رسید.
به گزارش افرنگ خبر / محمدجواد توسلی، دبیر پویش هدیه اسباب بازی در گفتوگو با خبرنگار حوزه مسجد و هیأت خبرگزاری فارس با اشاره به اینکه این پویش به همت گروههای جهادی و تعداد زیادی از هیأتیهای کشور رقم خورد اظهار داشت: ایده اصلی پویش هدیه اسباب بازی به مناسبت عید غدیر و برای ترویج فرهنگ هدیه دادن بین همه مردم بهخصوص کودکان، شکل گرفت. معتقدیم عید غدیر بهترین فرصت برای والدین است که فرهنگ بخشش و هدیه دادن را به فرزندان خود بیاموزند.وی ادامه داد: ما نیز تلاش کردیم تا جذابترین و خلاقانهترین طرحها را آماده کنیم تا این اتفاق بزرگ رقم بخورد. برای این مسئله طراحیهای متعددی از قبیل تولید شعر، ملودی، نماهنگ، پوستر، تیزر انجام شد و در نهایت هم یک جشن بزرگ در روز عیدغدیر تدارک دیدیم که با استقبال خانوادهها و کودکان همراه شد.برگزاری پویش هدیه اسباب بازی در مهمانی ۱۰ کیلومتری تهران
توسلی با بیان اینکه عید بزرگ غدیر بهترین فرصت بود تا والدین به بچههای خود، فرهنگ هدیه دادن و بخشش را بیاموزند، اظهار داشت: در روز عید غدیر و در قالب مهمانی ۱۰ کیلومتری مردم تهران، در میدان ولیعصر(عج) جشن پویش هدیه اسباب بازی را با حضور رضا هلالی و محمدحسین پویانفر مداحان اهل بیت و خوانندگان نماهنگ این پویش برگزار کردیم. در این جشن با حضور دهها هزار نفر از مردم تهران، نماهنگ این پویش همخوانی شد و ساعات خوشی برای خانوادهها رقم خورد.۲۰ هزار اسباببازی تهیه شد
دبیر پویش هدیه اسباب بازی با اشاره به اینکه در این جشن بنا بود کودکان اسباببازیهای خود را برای اهدا به کودکان نیازمند و سرطانی هدیه بیاورند، گفت: در مجموع ۱۲ هزار اسباببازی در این پویش جمعآوری شد و مبلغ ۴۳ میلیون تومان هم به صورت نقدی جمع شد. با این مبلغ نقدی جمعشده و همچنین اسباببازیهایی که از استانها ارسال شد در مجموع ۲۰ هزار اسباببازی تهیه شدتوزیع اسباببازی در ۲۰ نقطه کشور همزمان با سالگرد شهادت حضرت رقیه(س)
وی گفت: برای توزیع اقلام تصمیم بر این شد تا روز شهادت حضرت رقیه(س) به عنوان زمان مشترک برای توزیع سراسری در سطح کشور انتخاب شود. در این پویش از مشارکت کمیته امداد امام خمینی(ره) و هیأتهای عزاداری و گروههای جهادی استفاده شد تا در مجموع اسباببازیها در ۲۰ نقطه کشور در استانهای آذربایجان شرقی، اردبیل، البرز، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، خوزستان، سیستان و بلوچستان، قم، خراسان رضوی، گیلان، زنجان، هرمزگان، همدان و تهران اسباببازیها میان کودکان نیازمند توزیع شد.نامهای خطاب به بچهها
توسلی افزود: این اسباببازیها در بستهبندیهایی با لوگوی «عزیزم حسین» قرار گرفت و داخل هر بسته نامهای قرار گرفته بود از زبان کودکانی که این اسباببازیهای را هدیه آورده بودند، خطاب به کودکانی که آن را دریافت میکردند. در این نامهها نوشته شده بود:
«دوست ندیده من، سلام!
ما دوتا، هیچوقت همدیگه رو ندیدیم. ولی من دوست داشتم برات یه یادگاری بفرستم. البته بذار اول خودم رو برات معرفی کنم: منم یه بچهام، درست مثل خودت. البته همه بچههای دنیا، شبیه هم نیستن. بعضیهاشون تو همون بچگی خیلی بزرگ هستن. نه که قدشون بزرگ باشهها، نه. ولی نمیدونی چه کارهایی که ازشون بر نمیاد! درست مثل یکی از دوستای من که خیلی دوسش دارم.
این دوستم، خیلی باحاله! خودتم شاید بشناسیشها. همین چند وقت پیش، روزی که عید ولایت بابابزرگش بود، منو یک سری از بچههای دیگه که خیلی بابابزرگش رو دوست داشتیم، پا شدیم یکی یه دونه از اسباببازیهامونو برداشتیم، نونوارش کردیم و دادیم که برسه دست تو...
حالا میدونی چرا انقدر بابابزرگش رو دوست داشتیم؟ چونکه مامانم گفته اون همیشه هوای بچهها رو داشت. به خونههاشون سر میزد و حتی باهاشون بازی میکرد! آدم به این مهربونی رو مگه میشه دوست نداشت؟!
همین دوست کوچولومون که درباره بابابزرگش گفتم، خیلی خیلی مهربونه. دوست داشت عروسکبازی کنه ولی نتونست. یعنی دشمنها بهش اجازه ندادن. دلش رو شکستن و خیلی غصهدارش کردن.
برای همین، حالا که تو آسمونها داره همهمونو نگاه میکنه، من میخوام این اسباب بازی رو از طرفش به تو هدیه بدم!
که هم اون خوشحال بشه، هم تو خوشحال باشی ... راستی اسم دوستم رو بهت نگفتم هنوز: اسمش رقیه (س)، رقیه خانم...»
ارسال نظرات