وی افزود:بر همین اساس و درطرح تشدید برخورد با تخلفات پلاک، ضمن توقیف موتورسیکلت، پرونده قضایی تشکیل و به دادسرا معرفی میشود و پلیس راهور تهران بزرگ مأموریت دارد با استقرار در معابر، ضمن شناسایی متخلفین (مخدوشی پلاک) همانند خودروها نسبت به اعمال قانون و معرفی به مراجع قضایی اقدام کند.
سرهنگ همه خانی ادامه داد: به استناد ماده ۷۲۰ قانون مجازات اسلامی هرکس که در ارقام و مشخصات پلاک وسیله نقلیه موتوری تغییری ایجاد و یا پلاک وسیله دیگری را به آن الصاق کند به حبس از ۶ ماه تا یکسال محکوم خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: راکبینی که اقدام به پوشش پلاک یا مخدوشی پلاک کرده و موتورسیکلت آنها فاقد پلاک بوده و یا خود از طریق پوشاندن یا گذاشتن وسایل مختلف مانند ماسک بر روی ارقام پلاک اقدام به پوشش پلاک موتورسیکلت میکنند در صورت مشاهده مأمورین ضمن جلوگیری از تردد آنها در این طرح توقیف و روانه پارکینگ شده و درباره مخدوشی پلاک پرونده آنها به مراجع قضایی ارسال خواهد شد.
معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: راکبین موتورسیکلت توجه داشته باشند که پلاک وسیله نقلیه آنها باید همواره همانند روز اولی که پلاک را تحویل گرفته اند بدون هیچگونه مخدوشی و دستکاری در عقب موتورسیکلت جهت رویت بصورت خوانا نصب شده باشد.
وی اظهار کرد: پلاک وسیله نقلیه هویت وسیله نقلیه محسوب میشود و از دید قانونگذار آنقدر اهمیت دارد که در آیین نامه راهنمایی و رانندگی در ماده دو به موضوع شماره گذاری اختصاص داده شده و همه وسایل نقلیه موتوری و غیرموتوری و یدکهای متصل به آن که در راهها حرکت میکنند و وسایل نقلیه صنعتی و عمرانی و کشاورزی باید دارای پلاک و شماره باشند.
معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ افزود: هر راننده ای که به هر نحوی پلاک خود را بپوشاند، زمینه ساز هرگونه تخلف و جرمی میتواند باشد، یعنی کسی که پوشش و مخدوشی پلاک را انجام میدهد هر تخلفی را ممکن است انجام دهد.
وی بیان کرد: برخورد با تخلفات پوشش و مخدوشی پلاک از مطالبات اجتماعی شهروندان است که پلیس راهور تهران بزرگ آن را پیگیری میکند.