امروز : شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ - 04:16

Afrang Khabar

به گزارش افرنگ خبر /در حالی که این روزها ابراز نگرانی ها از عدم حضور تیم های پایه فوتبال ایران در مسابقات قاره ای، در محافل ورزشی به گوش می رسد، می توان گفت آنچه بر سر فوتبال پایه آمده ناشی از برخی مدیریت های خاص در فدراسیون فوتبال و سازمان ورزش ایران بوده که در نتیجه آن تیم های مشهور به فوتبال آکادمیک و به اصطلاح بازیکن ساز را از بین برده است.

تیم هایی مانند راه آهن، اکباتان، برق، کیان، به ویژه تیم محبوب و با امکانات بانک ملی که از اولین روزهای آغاز فوتبال حرفه ای در دهه 1350 با تیمی ریشه دار و بزرگ  ایران در بین تیم های جام تخت جمشید می درخشید و ستارگان پرفروغی را به فوتبال ایران هدیه می داد. بازیکنانی نظیر حبیب زرین نام، حسین یاریار، گارنیک شهبندری، ناصر محمدخانی و حافظ طاحونی از ده ها ستاره آسمان بانک ملی بوده اند که در کهکشان بی کران استعدادهای ورزش ایران می درخشیدند. شاید آخرین چهره تابناک فوتبال ایران مهدی مهدوی کیا بوده که او هم از باشگاه معتبر بانک ملی به فوتبال ایران معرفی شد و اتفاقا اینک مربی تیم ملی امید ایران هم هست و خودش می داند که سعه صدر مدیران سال های دور و نزدیک تیم هایی چون راه آهن، کیان و بانک ملی ایران بوده که منابع سرشاری از استعداد را به تیم های ملی معرفی کرده است. به عقیده نگارنده شاید اگر مدیران ورزش ایران که بعد از هر شکست از عدم وجود استعدادها گلایه می کنند فقط نیم نگاهی به باشگاه های توانا و صاحب امکاناتی چون راه آهن و بانک ملی بیندازند می توانند زمینه ساز رشد نونهالان و نوجوانان در سطح شهرها و روستاهای سرزمین پرافتخار ایران بشوند.

توجه به دیدگاه مدیران و مسئولان اینگونه موسسات که در بین آنان افراد صاحب نظرو با کفایتی چون محمدرضا فرزین مدیرعامل بانک ملی و مردان و زنان پرتلاش این باشگاه بزرگ وجود دارند می تواند تیم های محبوب و بازیکن ساز سال های دور را مجددا به سطح اول فوتبال ایران برگردانده و از این باشگاه ها در راه سازندگی فوتبال نسل جوان ایرانی استفاده کند.

در پایان ذکر این نکته هم لازم است که زورخانه بانک ملی می تواند به عنوان یک سند ملی در آثار میراث فرهنگی ایران ثبت شود و پیرو این موضوع از تمام اهتمام و اندیشه زحمتکشان این عرصه ی تلاش و سازندگی برای تقویت روحیه ملی بهره برداری شود.

ارسال نظرات

نام

captcha

نظر شما