امروز : جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ - 08:01

Afrang Khabar

1401/2/10 20:1

محققان نشان دادند استفاده از یک نوع نانومواد جدید حاوی فسفات آهن می‌تواند موجب افزایش تجمع فلانوئیدها در گوجه‌فرنگی شده و ارزش غذایی آن را ارتقاء دهد.

غنی‌سازی گوجه‌فرنگی با فناوری نانو

به گزارش افرنگ خبرفلاونوئیدها کیفیت عملکردی و تغذیه‌ای میوه‌ها را افزایش می‌دهند؛ محققان نشان دادند استفاده از یک نوع نانومواد جدید حاوی فسفات آهن می‌تواند موجب افزایش تجمع فلانوئیدها در گوجه‌فرنگی شده و ارزش غذایی آن را ارتقاء دهد. 

اجزای زیست فعال مانند فلانوئیدها دارای خواص ضد التهابی عالی هستند و به محافظت از سلول‌ها در برابر رادیکال‌های آزاد که می‌توانند باعث بیماری‌های جدی شوند، کمک می‌کنند. 

هنگامی که این آنتی‌اکسیدان‌ها در غذا گنجانده شوند، می‌توانند در پیشگیری از بیماری قلبی، دیابت، لنفوم، و بیماری‌های عصبی مانند آلزایمر و از دست دادن حافظه کمک کنند. 

ارسال نظرات

نام

captcha

نظر شما