وی ادامه داد: در پذیرش بیمارستان و شرح حالی که از پذیرش بیمارستان وجود دارد، هیچگونه اشارهای به زخم و سوختگی و جراحتهایی که مورد ادعای خانواده است، نشده است. در زمانی که این توانخواه در بیمارستان بستری بوده، بنا به درخواست خانواده توسط پزشکی قانونی مورد معاینه و ارزیابی قرار گرفته است و در گزارش پزشکی قانونی اشارهای به سوختگی در بدن توانخواه نشده اما به وجود علائم جراحت بدون زمان احتمالی اشاره شده است.
مدیرکل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات سازمان بهزیستی کشور افزود: آنچه مهم است، این است که این توانخواه ۱۰ مرداد سال ۱۴۰۰ از مرکز ترخیص شده و سوم اردیبهشتماه ۱۴۰۱ این مطلب برای اولین بار در فضای مجازی انعکاس پیدا کرده است و طی این زمان ۹ ماهه هیچگونه شکایت یا مراجعهای از طرف خانواده به مرکز یا بهزیستی یا رسانه یا مراجع نداشتهایم؛ با وجود این تعلل ۹ ماهه در انعکاس این موضوع بسیار مهم و ضروری، سازمان بهزیستی وظیفه خود میداند بدون فوت وقت و بی هیچ اغماضی موضوع را بطور جد مورد بررسی قرار دهد و در این خصوص سازمان بهزیستی هیچگونه تعارفی با هیچ مرکزی نداشته و ندارد؛ مراکز متخلفی بودهاند هر چند تعداد آنها نسبت به کل مراکز، بسیار بسیار محدود و ناچیز بوده ولی بدون ذرهای اغماض، پروانهشان لغو و به مراجع قضایی معرفی شدهاند.
نظمده با بیان اینکه سازمان بهزیستی نسبت به ضرب و شتم، تخلف و اجحافی که در حق معلولان شود به هیچ عنوان گذشت نمیکند، گفت: به طور جدی برای برخورد قانونی با متخلف یا متخلفین اقدام و در صورت اثبات تخلف، علاوه بر لغو پروانه به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.
وی یادآور شد: در مواردی هم که خانواده تخلف داشته باشد و بررسیها حکایت از معلولآزاری، کودکآزاری یا سالمندآزاری باشد، با اینگونه افراد نیز از طریق مجاری حقوقی سازمان برخورد قانونی خواهیم داشت.