امروز : چهارشنبه 11 تیر 1404 - 05:17

Afrang Khabar

1401/1/21 5:17

فرنی در واقع نوعی پودینگ آبکی است. این خوراکی خوشمزه و شیرین از شبه قاره هند به کشورهای دیگر از جمله ایران وارد شده است

فرنی زعفرانی

به گزارش افرنگ خبر / فرنی را می توان همچون حلیم و در کنار نان به عنوان صبحانه و شام و یا به عنوان دسر سرو کرد. البته برخی نیز فرنی را بدون شکر درست کرده و آن را با مربای گل، شیره انگور و عسل میل می کنند. فرنی را می توان با نشاسته، آرد برنج و همین طور آرد معمولی درست کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فرنی زعفرانی در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
آرد برنج ۳ قاشق غذا خوری
شیر ۳ لیوان
شکر ۵ قاشق غذا خوری
گلاب ۳/۱ پیمانه
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذا خوری
خامه صبحانه ۲ قاشق پر

طرز تهیه فرنی زعفرانی

مرحله اول

برای تهیه فرنی خوشمزه و مخصوص با طعم زعفرانی در یک ظرف بزرگ آرد برنج را با شیر سرد به خوبی مخلوط کنید. بهتر است از همزن دستی کمک بگیرید. باید آنقدری هم بزنید که آرد کاملا در شیر حل شده و به هیچ وجه گلوله نباشد.

مرحله دوم

مخلوط آرد و شیر را بر روی حرارت قرار دهید . اجازه دهید تا کمی گرم شود. در این هنگام بهتر است آن را کمی هم بزنید تا ته نگیرد. حالا شکر را به آرامی اضافه کرده و دوباره مواد را هم بزنید. به هیچ وجه نباید شکر گلوله شود.

مرحله سوم

اجازه بدهید تا شیر و شکر بجوشد. آرد برنج باعث می شود تا کم کم شیر قوام بیاید و کمی سفت شود. باید شیر را بر روی حرارت ملایم بپزید. برای گرفتن تیجه بهتر حتی می توانید قابلمه را بر روی شعله پخش کن قرار دهید.

مرحله چهارم

بعد از حل شدن شکر زعفران و گلاب را به شیر اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید. باید موادد کاملا یک دست باشد. باید چند دقیقه ای اجازه دهید تا شیر به غلظت دلخواه برسد. این نکته را در نظر داشته باشید که فرنی بعد از سرد شدن غلیظ تر می شود.

مرحله پنجم

اگر می خواهید فرنی را به شکل سرد و به عنوان دسر سرو کنید نباید فرنی روی حرارت خیلی سفت شود. بعد از اینکه فرنی بر روی حرارت به غلظت دلخواه رسید خامه را اضافه کرده و حسابی مخلوط کنید. سپس بلافاصله شعله را خاموش کنید.

مرحله ششم

در این مرحله فرنی را در ظرف مورد نظرتان ریخته و  به سلیقه خود با پودر پسته، دارچین، پودر گل محمدی هر طور که دوست دارید تزئین کنید. بعد از اینکه فرنی ها کمی خنک شد می توانید آن را به داخل یخچال منتقل کنید.

مرحله هفتم

اگر می خواهید درون فرنی خلال بادام یا فندق بریزید؛ بهتر است از قبل آن را در کمی گلاب بخیسانید. به هیچ وجه از خلال بادام کهنه استفاده نکنید چرا که چربی اضافه آن بوی نامطبوعی دارد و فرنی شما را خراب می کند.

ارسال نظرات

نام

captcha

نظر شما