معاون توسعه مدیریت منابع انسانی سازمان آموزش فنی حرفه ای کشور گفت: امروز جامعه افزون بر علم و دانش به مهارت آموزی نیاز دارد و رویکردهای آموزشی مبتنی بر مهارت باید تقویت شود.
به گزارش افرنگ خبر /امیر میمنتآبادی در آیین تکریم و معارفه مدیرکل فنی و حرفهای استان کردستان در سنندج اظهار کرد: سالانه ۱۰ میلیون نفر در کشور نیازمند بازآموزشی و آموزش مجدد هستند در این راستا هر ساله هزاران نفر از آموزشهای مهارتی بهرهمند میشوند.
وی ارایه آموزشهای مهارتی به فارغالتحصیلان دانشگاهی را ضروری برشمرد و اظهارکرد: امروز دانشگاه.ها باید آموزشهای خود را در مسیر کارآفرینی سوق دهد.
میمنتآبادی توسعه آموزشهای مهارتی و تخصیص بودجه به این حوزه را حیاتی دانست و گفت: سازمان آموزش فنی حرفهای باید توجه ویژهای به آموزش کارآفرینی داشته باشد.
میمنتآبادی با اشاره به اینکه شغلهای آینده و مشاغل آینده کشور متفاوت از مشاغل امروز خواهد بود بر تمرکز و توجه به آینده پژوهشی، آیندهنگری و آیندهنگاری تاکید کرد.
وی با اشاره به اینکه تغییر و تحول در کشور رویکرد و برنامههای دولت سیزدهم است تصریح کرد: در این راستا دولت به وضعیت موجود بسنده نمیکند و درصدد تحول و توسعه کشور است.
وی لازمه تحول در سازمانها را مرهون نیروی تازه نفس، جوان و باانگیزه دانست.
وی بر بهرهگیری از توانمندیهای بخش خصوصی و غیر دولتی در راستای ایجاد تحول در کشور تاکید کرد و گفت: آموزش دایمی، باکیفیت و تسریع در ارایه آموزش ها و آموزش نیروی ماهر دغدغه سازمان فنی و حرفه ای کشور است.
کارآفرینی مشکل بیکاری استان را حل میکند
مدیرکل جدید فنی حرفهای استان کردستان گفت: کارآفرینی و ایجاد اشتغال منجر به حل مشکل بیکاری در استان خواهد شد.
فردین وکیلی خدمت به مردم و ارایه خدمات شایسته در استان را دغدغه خود بیان کرد و اظهارکرد: در راستای انجام مسولیت خود اخلاق و انسانیت را سرلوحه کاری خود قرار خواهم داد.
وی ضمن مهم برشمردن آموزش های مهارتی تاکید کرد: توسعه آموزش های مهارتی بستر تغییر و تحول و ایجاد اشتغال در جامعه را فراهم می کند.
آموزشگاهها به سمت آموزش کارآفرینی حرکت میکنند
مدیرکل سابق فنی حرفه ای استان کردستان گفت: آموزشگاه های استان به سمت آموزش های کارآفرینی حرکت می کنند.
سیدجمیل احمدی یادآورشد: آموژش های سازمان از عرضه محور به سمت تقاضامحور حرکت میکنند و این آموزش ها از اثربخشی بیشتری برخوردار است.
وی با اشاره به اینکه متناسب با ظرفیتها و مزیت های موجود در استان مدلهای مختلف آموزشی ارایه شده است تصریح کرد: این مهم سبب شده گفتمان مهارت در استان نهادینه شود.
وی با اشاره به ارایه آموزشهای فنی حرفه ای در زندان ها، پادگان ها، روستا و در جوار دانشگاه اظهارکرد: آموزش های فنی حرفهای در بخش خصوصی بیش از ۱۰۰ درصد رشد داشته است.
به گفته وی، بیش از ۳۵ مجوز مرکز جوار صادر شده است.
احمدی موفقیت هر کسب و کاری را مرهون آموزش مهارتی دانست و افزود: آموزش های مهارتی بروز و مستمر جزو برنامه های سازمان فنی حرفه ای است.
وی راه اندازی دپارتمان ساخت ابزار آلات موسیقی در سنندج، دپارتمان سنگ قروه، دپارتمان گلخانه، تجهیز تمام مراکز آموزشی استان به کارگاه سنجش آزمون الکترونیکی، تدوین سند توسعه آموزش های مهارتی با رویکرد محلی و منطقه.ای در افزایش مهارت، را از اقدامات فنی و حرفه ای استان بیان کرد.
در این آیین از خدمات ارزشمند سید جمیل احمدی تجلیل و قدردانی بعمل آمد وفردین وکیلی به عنوان مدیرکل جدید فنی حرفه ای استان کردستان معرفی شد.
ارسال نظرات