شاخص کل هم وزن نیز با افت یک هزار و ۳۹۴ واحدی عدد ۳۴۵ هزار و ۸۴ واحد را به نمایش گذاشت.
شاخص بازار اول اما با ۴ هزار و ۱۵۵و احد ریزش به رقم ۹۹۳ هزار و ۶۱۹ واحد دست یافت و شاخص بازار دوم نیز با ۵ هزار و ۴۱۱ واحد کاهش، عدد ۲ میلیون و ۵۱۷ هزار واحد را تجربه کرد.
در بورس تهران امروز ۴ هزار و ۶۵۷ میلیون سهم و اوراق مالی قابل معامله در ۳۱۷ هزار و ۹۸۷ نوبت داد و ستد شد که ارزشی بالغ بر ۲ هزار و ۴۱۱ میلیارد تومان را در برداشت.
در فرابورس نیز شاخص کل این بازار با ۳ واحد افزایش به رقم ۱۷ هزار و ۸۷۵ واحد دست یافت. در این بازار امروز سه میلیارد و ۱۲۵ میلیون سهم و اوراق مالی قابل معامله به ارزش ۱۵۰ هزار و ۴۶۵ میلیارد تومان معامله شده که از این رقم مبلغ ۱۴۸ هزار میلیارد تومان مربوط به عملیات بازار باز بانک مرکزی در بازار اوراق بدهی بوده است.
اصلی ترین نمادهای تأثیر گذار بر شاخص کل بورس تهران امروز نمادهای ملی صنایع مس ایران با ۶۹۸ واحد، بانک ملت با ۵۵۷ واحد و فولاد مبارکه با ۴۳۸ واحد کاهش بودند در مقابل اما نمادهای معاملاتی ایران خودرو با ۵۷۹ واحد، نفت و گاز پارسیان با ۳۸۴ واحد و پالایش نفت بندر عباس با ۲۶۸ واحد افزایش بیشترین تأثیر مثبت بر روی شاخص کل بورس تهران را به خود اختصاص دادند.
بورس تهران امروز نیز نظاره گر معاملاتی کم رمق و توأم با غلبه عرضه بر تقاضای سهام در اغلب نمادهای معاملاتی بود با این تفاوت که در نیمه اول بازار امروز حجمی از تقاضا در اغلب نمادهای معاملاتی از جمله در گروه خودروییها شکل گرفت اما در ادامه با انتشار خبرهای پیرامونی از مذاکرات هستهای و بیم و امیدها از نتیجه آن دوباره به جای دیروز خود برگشت.
این وضعیت در حالی بود که در برخی نمادها حتی شکل گیری صف فروش پایدار از جمله در گروه بانکها مشاهده شد اما با حمایت محکم بازارگردان، صفهای فروش در اغلب نمادهای معاملاتی جمع آوری و روند معاملات متعادل شد.
به نظر میرسد بازار سهام تا مشخص شدن نتیجه مذاکرات تلاش خواهد کرد تا نماگر اصلی خود را در کانال یک میلیون و ۳۰۰ هزار واحد تا یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحد حفظ و تثبیت کند.