وی افزود: آمایش سرزمینی بسیار خوبی داریم و یگانهای ویژه در تمامی استانها واحدهایی مناسب با جمعیت و تهدیدهای احتمالی داریم. البته در تهران ۵ تیپ عملیاتی داریم.
کرمی بیان کرد: ضد اغتشاش و ضد شورش را از واژگان خود حذف کرده ایم و واژه ناآرامیهای اجتماعی را جایگزین کرده ایم.
فرمانده یگانهای ویژه گفت: در تهران در عملیاتها از سرباز استفاده نمیکنیم و همگی کادر هستند، در استانها حدود ۲۵ درصد از سربازان در عملیاتها استفاده میشود.
وی گفت: ۹۵ درصد از تجهیزات پلیس یگانهای ویژه در داخل کشور تولید میشود. البته بحث سلاح فرق میکند و ربطی به این موضوع ندارد.
کرمی بیان کرد: آموزشهای ما سیال هستند و ثابت نیستند، متناسب با محیط و شرایط آموزشهای لازم به مأموران داده میشود.
فرمانده یگانهای ویژه افزود: در دهه ۹۰ راهبرد ما به بازدارنده بودن و برخورد نرم تغییر پیدا کرد و در عملیاتها از تجهیزات سخت استفاده نمیکنیم و در حادثه ۹۶ این موضوع به کار آمد و با گفتمان و سلاحهای غیر کشنده توانستیم صحنهها را جمع کنیم.
وی ادامه داد: در سال ۹۸ کار ما سختتر بود، تاکتیک دشمن عوض شده بود اما همکاران ما در تهران، شیراز، اصفهان و دیگر استانها خوش درخشیدند.
کرمی خاطرنشان کرد: رویکرد نرم ما دشمن، منافقین و سلطنت طلبان را به شدت عصبانی کرد چرا که رویکرد آنها تخریب بود و ۳۴ دستورالعمل خشونت برای درگیریهای داخلی ایران آماده کرده بودند.
فرمانده یگانهای ویژه گفت: چندین بار ما را تحریم کردند و اسامی افسران را در شبکههای اجتماعی پخش کردند و در نهایت خزانه داری آمریکا هم یگان ویژه و هم نوپو که واحد ضدتروریسم هستند را تحریم کردند.
وی تاکید کرد: ما از این تحریم خوشحال شدیم اما نهادهای حقوقی، مجلس و وزارت خارجه نباید سکوت کنند و باید جوابیه صادر کنند. متأسفانه تا کنون عکس العمل خوبی از مسئولان نداشته ایم.
کرمی در پایان گفت: توان و تجهیزات ما نسبت به سال ۹۵ دو برابر شده است و اعتقادمان مدارا کردن با مردم است.