امروز : شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ - 10:44

Afrang Khabar

1400/9/9 10:44

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت از رضایتمندی مراکز درمانی خصوصی و دولتی از اجرای نسخه الکترونیک خبر داد.

رضایتمندی مراکز درمانی از نسخه الکترونیک

به گزارش افرنگ خبر /محمد مهدی ناصحی افزود: همکاران ما همچنان در تلاش هستند که نقاط ضعف اجرایی این طرح را حین اجرای نسخه الکترونیک شناسایی و در حداقل زمان اصلاحات لازم را انجام دهند، تا سرمایه اجتماعی اعتماد جامعه پزشکی را پشتوانه خود داشته باشند.

وی اظهار داشت: اکنون تعامل خوبی بین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسالمی، سازمان نظام پزشکی و سازمانهای بیمه گر برقرار شده تا اجرای این طرح کمترین آسیب را متوجه مردم و ارائه دهندگان خدمت کند.

ناصحی تصریح کرد: با یک رصد و پیگیری کوچک می توان دریافت که سازمان بیمه سلامت ایران در اجرای نسخه نویسی الکترونیکی در کنار توجه به قوانین بالا دستی و مصوبات مجلس شورای اسلامی حتی به بیمه شدگان نیز نگاه ویژه ای دارد، به طوری که رضایت ها از خدمات این سازمان در بحث نسخه الکترونیکی بالا بوده و مشکلات و نواقص اجرای این طرح در مطب ها و مراکز درمانی و موسسات به سازمان بیمه سالمت روز به روز کاسته می شود.

معاون بیمه و خدمات سلامت بیمه سلامت نیز در این زمینه گفت: با توجه به رعایت حال مردم، اجرای این پروسه با زمان بندی مناسب پیشنهاد شده تا مردم و ارائه کنندگان خدمت دچار مشکل نشوند.

مهدی رضایی تصریح کرد: در بسیاری از کشورهای پیشرفته به لحاظ زیرساخت های الکترونیک، اجرای این پروسه حداقل 5 تا ۱0 سال زمان الزم دارد. البته شروع فرایند آماده سازی زیر ساخت های الکترونیکی در سازمان بیمه سالمت از سال ۱393 آغاز شده بود، ابتدا ایجاد پایگاه داده های پایه بیمه شدگان و شرکای کاری و سپس بانک اطلاعات قوانین بیمه ای و بعد از اینها استقرار سامانه نسخه الکترونیک در مراکز ارائه دهنده خدمات انجام شد و شروع فرایند نسخه نویسی الکترونیک از سال ۱398 در کشور به مرحله اجرا گذاشته شد.

وی تصریح کرد: از لحاظ پیشرفت فیزیکی، عمده پیشرفت در یک سال اخیر حاصل شده است. امیدواریم در این مقطع زمانی که تحول الکترونیک در سالمت تبدیل به یک خواسته جمعی در نزد قانونگذار، مجری و ارائه دهندگان خدمت شده باعث هم افزایی و حصول نتیجه مطلوب بشود.

 سازمان بیمه سلامت  پیشتاز اجرای نسخه الکترونیک است و پروژه نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی از آن دست طرح هایی است که اگر به صورت کامل در کشور اجرایی شود، می تواند نتایج مهمی را برای حوزه سلامت در پی داشته باشد که مهم ترین آن شفافیت در عملکرد و منابع سلامت است؛ ضمن اینکه با اجرای این طرح مهم ملی از خطاهای رایج در نسخه نویسی جلوگیری می شود.

سازمان بیمه سلامت ایران به عنوان یکی از بزرگترین سازمان های بیمه گر پایه در راستای اجرای مصوبات قانونی مجلس در قانون بودجه و برنامه ششم توسعه، اجرای نسخه نویسی الکترونیکی را آغاز کرد و در این مسیر خدمات بی نظیری را با توجه به شرایط روز جامعه و اعتبارات و منابعی که در دست داشت، به بیمه شدگان خود ارایه داد؛ هر چند در مقطعی به دلیل درگیری با موضوع کرونا و شروع دولت جدید، وقف های در مراکز دولتی که قسمت قابل توجهی از خدمات دهی را انجام می دهند، ایجاد شد؛ اما هیچگاه اختلال ایجاد نشده است.

ارسال نظرات

نام

captcha

نظر شما