امروز : جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ - 05:55

Afrang Khabar

1400/8/23 17:55

سازمان ملل از توافق به دست آمده در اجلاس آب و هوایی گلاسکو ابراز ناخرسندی کرده است.

ناخرسندی از نشست گلاسکو

به گزارش افرنگ خبر / بخش فرانسوی زبان شبکه تلویزیونی راشاتودی روسیه در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: سازمان ملل متحد ضمن ابراز نارضایتی از توافقی که در پایان بیست و ششمین نشست آب و هوایی در گلاسگو (COP۲۶) بدست آمد، اعلام کرد: "فاجعه اقلیمی همچنان بر در می‌کوبد".

خبرگزاری فرانسه در خبری فوری نیز گزارش داد آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد گفت تهدید فاجعه تغییرات آب و هوایی همچنان وجود دارد.

در همین حال باربارا پمپیلی، وزیر محیط زیست فرانسه اعلام کرد بیست و ششمین نشست آب و هوایی سازمان ملل متحد "Cop۲۶" مرحله‌ای جدید در مبارزه با تغییرات آب و هوایی خواهد بود؛ گرچه در این راه باید مسیری طولانی را طی کنیم.

شبکه تلویزیونی فرانس ۲۴ در گزارشی اعلام کرد  کشور‌های توسعه یافته در سال ۲۰۰۹ در کپنهاگ متعهد شده بودند به کشور‌های آسیب پذیر برای مقابله با پیامد‌های تغییرات آب و هوایی کمک کنند. از سال ۲۰۲۰ هم برای این کشور‌ها وعده کمک صد میلیارد دلاری در سال داده شده بود. اما با گذشته یک دهه از نشست کپنهاگ هیچ یک از اهداف وعده داده شده عملی نشد.
کشور‌های آفریقایی هم توافق آب و هوایی پاریس را امضا کردند که در آن کنار گذاشتن استفاده از زغال سنگ پیش بینی شده بود. اما این قاره تنها مسئول تولید سه درصد گاز‌های گلخانه‌ای در جهان است و به شدت نیز به انرژی‌های فسیلی وابسته است.
سینی نافو از گروه مذاکره کنندگان آب و هوایی آفریقا در گلاسکو می‌گوید اقتصاد بسیاری از کشور‌های در حال توسعه به تولید و بهره برداری از این منابع وابسته است. این کشور‌ها باید به سوی انتقال انرژی گام بردارند، اما باید مهلتی داشته باشند تا جایگزین مالی و فنآوری لازم را بیابند.

سازمان ملل متحد در نشست کنفرانس بین المللی آب و هوا (COP۲۶) اعلام کرد آسیا گرم‌ترین سال خود را در سال ۲۰۲۰ تجربه کرد.
سازمان جهانی هواشناسی (WMO) در گزارش سالانه خود در مورد وضع آب و هوا در آسیا اعلام کرد کل منطقه آسیا تحت تأثیر تغییرات آب و هوایی قرار گرفته است.
این سازمان بین المللی در بیانیه‌ای اعلام کرد: «در سال ۲۰۲۰ شرایط آب و هوایی شدید و تغییرات اقلیمی در آسیا باعث مرگ هزاران نفر، آواره شدن میلیون‌ها نفر و خسارت صد‌ها میلیارد دلاری شده است.

در ماداگاسکار بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از مردم به دلیل خشکسالی که از ۴۰ سال پیش بی سابقه بود با سوء و تغذیه و گرسنگی رو به رو هستند.

ارسال نظرات

نام

captcha

نظر شما