بستر تست سختافزار در حلقه حسگر ستاره به منظور انجام تست قبل از عملیات پروازی، در مرکز آزمون پژوهشگاه فضایی ایران راهاندازی شد.
به گزارش افرنگ خبر /به نقل از پژوهشگاه فضایی ایران، دکتر رحیم اقرء رئیس پژوهشکده مکانیک پژوهشگاه فضایی ایران از ساخت و برپایی چیدمان تست حسگر ستاره به منظور بهکارگیری در تست سختافزار درون حلقه در مرکز تست، تجمیع و یکپارچهسازی پژوهشگاه فضایی ایران خبر داد.
وی اظهار داشت: به منظور شبیهسازی سختافزار در حلقه حسگر ستاره، کارشناسان پژوهشکده مکانیک پس از ارتقای بستر تست حسگر ستاره در آن پژوهشکده، مجموعهای را طراحی و با موفقیت به مرحله ساخت رساندند که با همراهی کارشناسان مرکز آزمون، در آزمایشگاه فضایی پژوهشگاه نصب شد.
رئیس پژوهشکده مکانیک پژوهشگاه فضایی افزود: این بستر پس از گذراندن آزمونهای صحهسنجی اولیه، در حال حاضر آماده بهرهبرداری است و با بهرهگیری از آن، امکان اضافه کردن حسگر ستاره به عنوان دقیقترین حسگر در تست سختافزار در حلقه (HIL) فراهم شده است.
دکتر اقرء در خصوص اهمیت و نقش تست سختافزار در حلقه حسگر ستاره گفت: انجام این تست قبل از عملیات پروازی، نقش مهمی در اطمینان یافتن از عملکرد حسگر ستاره در هنگام عملکرد سامانه ماهوارهای ایفا میکند.
وی همچنین برخی از ظرفیتها و قابلیتهای این چیدمان را که برگرفته از بستر تست حسگر ستاره در آزمایشگاه الکترواپتیک پژوهشکده مکانیک است شامل امکان تست و جایگزین کردن نمونههایی از حسگرهای ستاره مختلف بدون نیاز به تنظیمات مجدد بستر، افزایش دقت همراستاسازی بستر تست با استفاده از مکانیزمهای نگهدارنده با درجات آزادی محوری و زاویهای با دقت بالا، پایداری مناسب بستر تست با گذشت زمان به نحوی که پس از همراستاسازی اولیه نیاز به تنظیمات مجدد ندارد و امکان تنظیمپذیری زاویهای و محوری مکانیزمها با دقت بالا به منظور افزایش دقت همراستاسازی عنوان کرد.
به گفته وی، اعتبارسنجی دقت همراستاسازی با استفاده از قابلیتهای موجود در مکانیزمها، قابلیت یکسانسازی ارتفاع مکانیزمها به منظور برقراری هممرکزی المانهای اپتیکی به منظور همراستاسازی دقیق، طراحی و ساخت مکانیزمهایی با ظرفیت وزنی بالا و ارتقای صافی سطح میز تست و کاهش اعوجاج احتمالی موجود در میز اپتیکی نیز از دیگر ظرفیتهای این بستر است.
ارسال نظرات